• A co tak bolek ucichł Autor: ~rychu [37.60.26.*]
    Naganial na spadki od kilku dni. Kto dał sie nabrać?
  • Re: A co tak bolek ucichł Autor: ~bolek [37.47.5.*]
    Dnia 2018-02-20 o godz. 12:07 ~rychu napisał(a):
    > Naganial na spadki od kilku dni. Kto dał sie nabrać?

jestem jestem kolego rychu luke zamykaja tylko 89-90 jest tylko nawet tego nie moga zamknac bo widly 87 i wszystko rychu co widze,to tylko nalezy wam sie cieszyc ze podbili wam
  • Re: A co tak bolek ucichł Autor: ~mieszkolodz [77.113.121.*]
    Zostaw bolka w spokoju .
    Niedawno napisałem:
    " Jeżeli rzeczywiście jest coś na rzeczy to ich komunikaty są nic nie warte
    i nie stanowią podłoża do jakichkolwiek posunięć .
    Co się zostało ? Intuicja , psi swęd , tajemna wiedza , co kto ma . "
  • Re: A co tak bolek ucichł Autor: ~JS [194.114.62.*]
    Takze te panstwa nagananie jest nic nie warte...
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [213.238.84.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Dnia 2018-02-20 o godz. 12:23 ~Wiktor napisał(a):
    > Dnia 2018-02-20 o godz. 12:15 ~bolek napisał(a):
    > > Dnia 2018-02-20 o godz. 12:07 ~rychu napisał(a):
    > > > Naganial na spadki od kilku dni. Kto dał sie nabrać?
    > >
    > > jestem jestem kolego rychu luke zamykaja tylko 89-90 jest tylko nawet tego nie moga zamknac bo widly 87 i wszystko rychu co widze,to tylko nalezy wam sie cieszyc ze podbili wam
    >
    > jesteś zwykłym smieciem,Stolec....Przez ciebie ludzie potracili kase szczurze.....

to raczej przez ciebie wiktorku to ty nawijales o expresach to ty ubrales ludzi powyzej 1-1,10 i pisales ze nie otworza mam ci przypomniec
  • Re: A co tak bolek ucichł Autor: ~Termo [91.141.0.*]
    Bolek nie pasuje spółka to ją zmień i po problemie
    Dnia 2018-02-20 o godz. 12:40 ~Termo napisał(a):
    > Bolek nie pasuje spółka to ją zmień i po problemie

alez pasuje na dt idealna do gry pozdr;))
  • Re: A co tak bolek ucichł Autor: ~MILIONER [95.40.169.*]
    No właśnie!!! NIE PASI TO WYPAD!!!!! .
  • Re: A co tak bolek ucichł Autor: ~ja [62.134.204.*]
    Drogi Boluk, jeśli ta spółka Ci nie pasuje to po co marnujesz czas?
    Ale tak na poważnie. Jeśli nie masz akcji i nie jesteś nimi zainteresowany, to przecież masz pewnie dziewczynę lub chłopaka i może warto z nimi spędzić trochę wiecej czasu.
     Bo po co siedzieć na spółce, której akcj się nie ma i nie zamierza się ich kupić w przyszłości. Chyba że chcesz kupić taniej i wtedy to rozumiem. Rozumiem ale nie akceptuje wprowadzania innych w błąd.
    Piszesz, że ktoś kogoś ubrał w akcje. Sorki ale nikt nikogo do zakpu nie zmusza. Konwersja się nie odbędzie? A skąd to wiecie? Macie złotą kulę? A jak się odbędzie i jednak pójdzie to co przeprosicie? Nie sądzę. Myślę, że wtedy z Waszej strony (tych opluwających spółkę) będzie cisza.
    Ja na szczęście nie biorę was w analizie pod uwagę, i raczej zarobię na tej spółeczce.
    Pozdrawiam,
    Dnia 2018-02-20 o godz. 13:10 ~ja napisał(a):
    > Drogi Boluk, jeśli ta spółka Ci nie pasuje to po co marnujesz czas?
    > Ale tak na poważnie. Jeśli nie masz akcji i nie jesteś nimi zainteresowany, to przecież masz pewnie dziewczynę lub chłopaka i może warto z nimi spędzić trochę wiecej czasu.
    >  Bo po co siedzieć na spółce, której akcj się nie ma i nie zamierza się ich kupić w przyszłości. Chyba że chcesz kupić taniej i wtedy to rozumiem. Rozumiem ale nie akceptuje wprowadzania innych w błąd.
    > Piszesz, że ktoś kogoś ubrał w akcje. Sorki ale nikt nikogo do zakpu nie zmusza. Konwersja się nie odbędzie? A skąd to wiecie? Macie złotą kulę? A jak się odbędzie i jednak pójdzie to co przeprosicie? Nie sądzę. Myślę, że wtedy z Waszej strony (tych opluwających spółkę) będzie cisza.
    > Ja na szczęście nie biorę was w analizie pod uwagę, i raczej zarobię na tej spółeczce.
    > Pozdrawiam,

czy ty nie umiesz czytac ze spolka dla mnie do gry na dt juz to z 10raz pisze
    Czyli potwierdza Pan panie bolek in Panskie komentarze maja na celu manipulacje kursem w celu uzyskania wlasnego zysku...
    Dnia 2018-02-20 o godz. 13:22 ~JS napisał(a):
    > Czyli potwierdza Pan panie bolek in Panskie komentarze maja na celu manipulacje kursem w celu uzyskania wlasnego zysku...

skoro ty sie sugerujesz forum i nie potrafisz grac wedlug AT to twoj problem
    Podawanie falszywych informacji to jest raczej manipulacja a nie AT...
    Dnia 2018-02-20 o godz. 13:47 ~JS napisał(a):
    > Podawanie falszywych informacji to jest raczej manipulacja a nie AT...

idz sie poknij w glowe zapytaj spolki jak o pokazie mamia od wrzesnia ludzi
    Bolek , jesteś w błędzie , ja też się za bardzo sugerowałem , odpuść .
    Dnia 2018-02-20 o godz. 14:00 ~mieszkolodz napisał(a):
    > Bolek , jesteś w błędzie , ja też się za bardzo sugerowałem , odpuść .

ja sie nie sugeruje forum a swoim wykresem a juz jak slysze o expresach i jazdach na 10zl czy 100zl to smiech mnie ogagnia do tego raporty jak spolka nie potrafi skleic do tego o pokazie od wrzesnia ach duzo by tu pisac,ale ludzie maja pretensje nie do spolki a do forum
  • Re: A co tak bolek ucichł Autor: ~michu [94.254.162.*]
    Domknąłes juz swoja luke bolek? hehe
    Teraz wiem coś innego .
    Rzeczywiście infa w komunikatach o kant stołu potłuc .
    Kto ma rozum niech myśli . Więcej nie mogę nic powiedzieć .
    Nie rozumiem czego sie oczekuje od spolki... Przeciez to Start-UP na NC. Maja jakis produkt/technologie i probuja to wprowadzic na rynek. W miedzyczasie pojawiaja sie przeszkody, ktore z czasem sie udaje, badz nie rozwiazac. Niektore firmy zaczynaly w garazu. NIektore to teraz sa Apple a inne po prostu znikly. Problamy zawsze beda w Start-Upach. Mozna latwo kase stracic, ale moza tez zarobic kilkukrotnie. Jakas tam ruletka to jest. Moze znow bedzie przesuniecie pokazu o miesiac, moze pozniej po pokazie domkniecie umowy bedze sie przedluzalo. Gdyby te rzecy byly pewne to to by stalo po 20 zeta, a nie w groszach. Ale taka sytuaja daje szanse ze te grosze zamienia sie w te wymarzone 20 zeta...
    JS - zapomnij o wszystkich dotychczasowych kategoriach myślowych .
  • Re: A co tak bolek ucichł Autor: ~src [46.134.152.*]
    Podobno sam prezes. Opylil znów coś na rynku?
    Niczego nie opylił . Ty też nie opylaj .
  • Re: A co tak bolek ucichł Autor: ~ja [62.134.204.*]
    Bolku a jak Twoje wykresy mają sie do np Beep na CDP? Takie małe za przeproszeniem "g" wywołało skok kursu o 5 %. AT, tego  nie przewidzi. 11Bit, super gra i nagłe wzrosty. Platige, coś o Wiedźminie i 100 % w górę (potem spadek :). Dlatego tutaj też może być nieźle, na co liczę. Bo AT dla takich małych spółek (jak Termo a nie CDP oczywiście) to nie jest coś na czym akurat ja bym się zbytnio opierał. Tutaj moim skromnym zdaniem więcej grają infa i emocje niż Analiza techniczna.
[x]
COREY -2,11% 0,37 2026-05-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.