Dnia 2018-02-20 o godz. 12:07 ~rychu napisał(a): > Naganial na spadki od kilku dni. Kto dał sie nabrać?
jestem jestem kolego rychu luke zamykaja tylko 89-90 jest tylko nawet tego nie moga zamknac bo widly 87 i wszystko rychu co widze,to tylko nalezy wam sie cieszyc ze podbili wam
Zostaw bolka w spokoju . Niedawno napisałem: " Jeżeli rzeczywiście jest coś na rzeczy to ich komunikaty są nic nie warte i nie stanowią podłoża do jakichkolwiek posunięć . Co się zostało ? Intuicja , psi swęd , tajemna wiedza , co kto ma . "
Dnia 2018-02-20 o godz. 12:23 ~Wiktor napisał(a): > Dnia 2018-02-20 o godz. 12:15 ~bolek napisał(a): > > Dnia 2018-02-20 o godz. 12:07 ~rychu napisał(a): > > > Naganial na spadki od kilku dni. Kto dał sie nabrać? > > > > jestem jestem kolego rychu luke zamykaja tylko 89-90 jest tylko nawet tego nie moga zamknac bo widly 87 i wszystko rychu co widze,to tylko nalezy wam sie cieszyc ze podbili wam > > jesteś zwykłym smieciem,Stolec....Przez ciebie ludzie potracili kase szczurze.....
to raczej przez ciebie wiktorku to ty nawijales o expresach to ty ubrales ludzi powyzej 1-1,10 i pisales ze nie otworza mam ci przypomniec
Drogi Boluk, jeśli ta spółka Ci nie pasuje to po co marnujesz czas? Ale tak na poważnie. Jeśli nie masz akcji i nie jesteś nimi zainteresowany, to przecież masz pewnie dziewczynę lub chłopaka i może warto z nimi spędzić trochę wiecej czasu. Bo po co siedzieć na spółce, której akcj się nie ma i nie zamierza się ich kupić w przyszłości. Chyba że chcesz kupić taniej i wtedy to rozumiem. Rozumiem ale nie akceptuje wprowadzania innych w błąd. Piszesz, że ktoś kogoś ubrał w akcje. Sorki ale nikt nikogo do zakpu nie zmusza. Konwersja się nie odbędzie? A skąd to wiecie? Macie złotą kulę? A jak się odbędzie i jednak pójdzie to co przeprosicie? Nie sądzę. Myślę, że wtedy z Waszej strony (tych opluwających spółkę) będzie cisza. Ja na szczęście nie biorę was w analizie pod uwagę, i raczej zarobię na tej spółeczce. Pozdrawiam,
Dnia 2018-02-20 o godz. 13:10 ~ja napisał(a): > Drogi Boluk, jeśli ta spółka Ci nie pasuje to po co marnujesz czas? > Ale tak na poważnie. Jeśli nie masz akcji i nie jesteś nimi zainteresowany, to przecież masz pewnie dziewczynę lub chłopaka i może warto z nimi spędzić trochę wiecej czasu. > Bo po co siedzieć na spółce, której akcj się nie ma i nie zamierza się ich kupić w przyszłości. Chyba że chcesz kupić taniej i wtedy to rozumiem. Rozumiem ale nie akceptuje wprowadzania innych w błąd. > Piszesz, że ktoś kogoś ubrał w akcje. Sorki ale nikt nikogo do zakpu nie zmusza. Konwersja się nie odbędzie? A skąd to wiecie? Macie złotą kulę? A jak się odbędzie i jednak pójdzie to co przeprosicie? Nie sądzę. Myślę, że wtedy z Waszej strony (tych opluwających spółkę) będzie cisza. > Ja na szczęście nie biorę was w analizie pod uwagę, i raczej zarobię na tej spółeczce. > Pozdrawiam,
czy ty nie umiesz czytac ze spolka dla mnie do gry na dt juz to z 10raz pisze
Dnia 2018-02-20 o godz. 13:22 ~JS napisał(a): > Czyli potwierdza Pan panie bolek in Panskie komentarze maja na celu manipulacje kursem w celu uzyskania wlasnego zysku...
skoro ty sie sugerujesz forum i nie potrafisz grac wedlug AT to twoj problem
Dnia 2018-02-20 o godz. 14:00 ~mieszkolodz napisał(a): > Bolek , jesteś w błędzie , ja też się za bardzo sugerowałem , odpuść .
ja sie nie sugeruje forum a swoim wykresem a juz jak slysze o expresach i jazdach na 10zl czy 100zl to smiech mnie ogagnia do tego raporty jak spolka nie potrafi skleic do tego o pokazie od wrzesnia ach duzo by tu pisac,ale ludzie maja pretensje nie do spolki a do forum
Nie rozumiem czego sie oczekuje od spolki... Przeciez to Start-UP na NC. Maja jakis produkt/technologie i probuja to wprowadzic na rynek. W miedzyczasie pojawiaja sie przeszkody, ktore z czasem sie udaje, badz nie rozwiazac. Niektore firmy zaczynaly w garazu. NIektore to teraz sa Apple a inne po prostu znikly. Problamy zawsze beda w Start-Upach. Mozna latwo kase stracic, ale moza tez zarobic kilkukrotnie. Jakas tam ruletka to jest. Moze znow bedzie przesuniecie pokazu o miesiac, moze pozniej po pokazie domkniecie umowy bedze sie przedluzalo. Gdyby te rzecy byly pewne to to by stalo po 20 zeta, a nie w groszach. Ale taka sytuaja daje szanse ze te grosze zamienia sie w te wymarzone 20 zeta...
Bolku a jak Twoje wykresy mają sie do np Beep na CDP? Takie małe za przeproszeniem "g" wywołało skok kursu o 5 %. AT, tego nie przewidzi. 11Bit, super gra i nagłe wzrosty. Platige, coś o Wiedźminie i 100 % w górę (potem spadek :). Dlatego tutaj też może być nieźle, na co liczę. Bo AT dla takich małych spółek (jak Termo a nie CDP oczywiście) to nie jest coś na czym akurat ja bym się zbytnio opierał. Tutaj moim skromnym zdaniem więcej grają infa i emocje niż Analiza techniczna.