• Sznowni Państwo. Spółka jest silna. Autor: ~typ [149.156.234.*]
    Wszelakie dane ze strony pokazują ładne wyniki finansowe i ciekawe raporty. To jest po prostu spółeczka mniej znana niż JSW czy inne. Co ciekawe wiele rozchwytywanych spółek ma pogarszające się wyniki finansowe. Tylko sentymen powoduje zainteresowanie nimi. Hollywood jest spółką, która od groszowej może zajść bardzo daleko. Niedawno awansowała z NC na GPW.
    Zapraszam na stronę.
    https://www.facebook.com/analizator1024bit/
  • Re: Sznowni Państwo. Spółka jest silna. Autor: ~leszku [194.25.158.*]
    W przypadku nowej spółki ( mającej bardzo mało akcji na rynku ok 19 %) niestety sterowanie kursem przejęła spekuła , i tylko ona ( na takim poziomie nikt  kto ma więcej gotówki nie zainwestuje w spólke) decyduje o kierunku kursu.
    Miejmy nadzieje że lada moment spekuła dojdzie do wniosku że dalsza "penetracja" kursu jest nie opłacalna .
    Ale to pobożne życzenie .Chociaż z drugiej strony  akcje zaczynają parzyć co poniektórych i jest szansa wyłuskać jeszcze kilka tysięcy. Jednym słowem kicha - zarząd niestety nie pomaga w uspokojeniu sytuacji.
  • Re: Sznowni Państwo. Spółka jest silna. Autor: ~Szanowany [91.207.69.*]
    zgadzam się z Wami dołożę informacje ze zarząd skupi własne akcje . pozdrawiam
  • Re: Sznowni Państwo. Spółka jest silna. Autor: ~leszku [194.25.158.*]
    Jak widać na arkuszu zleceń po jednej i drugiej stronie jest ta sama drużyna.
    Kupno jest zablokowane na bardzo niskim poziomie ,czekaja az komus "puszczą zwieracze"  i laduja do wora.
  • Ponad 4000 ludzi przegląda tą stronę Autor: ~typ [149.156.234.*]
    https://www.facebook.com/analizator1024bit/
    Promujemy Hollywood.
  • Re: Ponad 4000 ludzi przegląda tą stronę Autor: ~Szanowany [91.207.69.*]
    kolego czy mógłbyś zrobić analizę indata bo mam tam sporo akcji a chciałbym poznać analizę Twoja. pozdrawiam
  • Indata Autor: ~typ [149.156.234.*]
    No to jest trudny temat. Spółka zaliczyła spadek dochodów. Musimy pomyśleć.
  • Re: Indata Autor: ~Szanowany [91.207.69.*]
    napisz mi na mojego maila to pogadamy priv maciano1980@gmail.com
[x]
HOLLYWOOD 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.