• mail ze spółki Autor: ~mojetwojewasze [46.250.168.*]
    Dear........., Of course everybody wants to know..., but I can not give other information than in "komunikaty" About pokaz it was written end of February, no new komunikat, so no new info about it About konwersja info was that it will take place,but with less perticipation of T2P as was planned before. (51% + in stead of 71% +) New information always will be in komunikat so each investor has the same information at the same time. Only about conversion it is different because it does not concern Termo2Power Sa as company but Green Nanotech Ventures and individual shareholders of T2P. Best regards Jacob Brouwer CEO
  • Re: mail ze spółki Autor: ~mojetwojewasze [46.250.168.*]
    Drogi ................

Oczywiście każdy chce wiedzieć ..., ale nie mogę podać innych informacji niż w "komunikatach"
    O pokazie napisano pod koniec lutego, bez nowego komunikatu, więc nie ma nowych informacji na jego temat
    Informacje na temat konwersja były takie, że będą się odbywały, ale z mniejszą ilością T2P, niż planowano wcześniej.(51% + zamiast zamiast 71%)
    Nowe informacje będą zawsze dostępne, dlatego każdy inwestor ma te same informacje w tym samym czasie.
    Tylko o konwersji jest inaczej, ponieważ nie dotyczy spółki Termo2Power Sa as, ale Green Nanotech Ventures i indywidualnych akcjonariuszy T2P.

Z poważaniem
    Jacob Brouwer
  • Re: mail ze spółki Autor: ~Wiktor [213.238.84.*]
    Dnia 2018-02-19 o godz. 18:16 ~mojetwojewasze napisał(a):
    > Drogi ................
    >
    > Oczywiście każdy chce wiedzieć ..., ale nie mogę podać innych informacji niż w "komunikatach"
    > O pokazie napisano pod koniec lutego, bez nowego komunikatu, więc nie ma nowych informacji na jego temat
    > Informacje na temat konwersja były takie, że będą się odbywały, ale z mniejszą ilością T2P, niż planowano wcześniej.(51% + zamiast zamiast 71%)
    > Nowe informacje będą zawsze dostępne, dlatego każdy inwestor ma te same informacje w tym samym czasie.
    > Tylko o konwersji jest inaczej, ponieważ nie dotyczy spółki Termo2Power Sa as, ale Green Nanotech Ventures i indywidualnych akcjonariuszy T2P.
    >
    > Z poważaniem
    > Jacob Brouwer

I MA RACJĘ TU STRONA JEST GNV.....
  • Re: mail ze spółki Autor: ~mieszkolodz [37.7.0.*]
    Holy macro pandemonium what a crap !
  • Re: mail ze spółki Autor: ~michu [94.254.165.*]
    No to jutro górne widły. Zlecenie na s już wycofałem. Moich akcji nie dostaniecie
  • Re: mail ze spółki Autor: ~maniek [83.30.114.*]
    Żebyś się nie zdziwił.
    Wystrachani zwalą kurs paroma tysiącami..
  • Re: mail ze spółki Autor: ~michu [94.254.165.*]
    No to do jutra maniek
  • Re: mail ze spółki Autor: ~Maniek [83.30.145.*]
    Miejmy nadzieje ze insaiderzy ktorzy wiedza ze pokaz bedzie uratuja jutro kurs. Bo jak nie to krew sie poleje.
  • Re: mail ze spółki Autor: ~Inwestor [109.173.150.*]
    Jutro pod udana konwersje powinno byc z +50% i z +100% wyzej za na koneic lutego przed pokazem jak to bylo na govenie tam urosl w kilka dni 100% pod pokaz ktory nawet sie jeszcze nie odbyl, a po pokazie otwarcie z luka w gore na duzym plusie i pompowanie kursu na ok 5-10zl to wszystko w marcu jeszcze. To moj ostatni post kazdy decyduje za siebie, jutro dobieram jak spadnie bo takiej ceny juz nie zobaczymy po udanym pokazie ;)
    100zl za rok jak pisalem wczesniej, niedlugo beda wprowadzac na rynek do uzytku domowego(maja prototyp juz jak wiemy z raportu za IVQ2018r) urzadzenia co zamieniaja cieplo w prad (ogrzewanie domu, ciepla woda) - nizsze koszty za rachunek za prad beda. Termo2power bedzie spolka wielomiliardowa za kilka lat to sobie policzcie ile kurs bedzie wynosil 100zl najmniej. a wy sie bijecie o to czy kupicie pare gr wyzej czy nizej to mnie smieszy, jutro znow dobieram i to po kazdej bo i tak grubo zarobie tu w przyszlosci. Pozdro
  • Re: mail ze spółki Autor: ~th [79.66.191.*]
    Inwestor odleciałes 4kwartal2018 - powrót do przyszłości? Emocjonalna ta spółka
    oby się spełniły marzenia
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.24.79.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [79.66.191.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: mail ze spółki Autor: ~Inwestor [109.173.150.*]
    ja tylko piszse jak bedzie malo kto z was jest przewidziec przyszlosc na tej spolce a ja widac jasno urzadzenia gotowe maja w fazie testow jeszcze jak beda wprowadzac na rynek to zaczna kokosy zarabiac nie mam nic do dodania, procz tego ze w swojej karierze juz dziesiatki spolek przewidzialem co urosly 1000% w rok a termo nie urosnie tyle bo ourosnie znacnzie wiecej pogadamy za rok a nawet duzo wczesniej niz sie wam wydaje. Sypcie sobie jutro gamonie, nawet coniektorzy nie wiedza ze udana konwersja(ostatnie info = sie z udanym pokazem pod koniec lutego, wszystko juz dogadane jest. Dobiore znow sobie tanio jutro dzieki wam, juz wiecej nic pisze(to moj ostatni post), bo niektorzy i tak nic nie zrozumieja jak zwykle kupia za rok po 100zl ale wtedy to juz nie bedzie okazja do zaroku, teraz jest ogromna 10000% zysku piechota nie chodzi malo takich wystrzalow jest w krotkim czasie na gieldzie jak dobrze wiecie.
  • Re: mail ze spółki Autor: ~mainiek [83.30.145.*]
    Przepraszam wszystkich, że wątpiłem.
    Sam mam średnią 0,89 i miałem pełne gacie, ale wytrzymałem i nie puściłem.
    Kupować też nie dokupowałem.
    Czekam na dalsze wydarzenia.
    Pozdrawiam
[x]
COREY -5,91% 0,35 2026-05-15 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.