• po staremu Autor: ~Ads [188.146.98.*]
    czyli wszystko po staremu, ciekawe co tu się musi wydarzyć by ruszyć kurs
  • Re: po staremu Autor: ~mały [176.122.214.*]
    Wykup akcji albo dywidenda. Do połowy półrocza któreś z powyższych powinno nastąpić. Zostając na GPW rokrocznie Buczek ponosi koszty. W aktualnym układzie nie ma ani on pożytku z nas ani my z niego. Mówię do połowy roku, dlatego że WZA w sprawie podziału zysku za 2017 będzie musiało się w końcu odbyć, zaś argument z niewypłacaniem dywidendy z powodu kumulacji kapitału przy sowitych zyskach, kolejny rok z rzędu jest więcej niż słaby.
  • Re: po staremu Autor: linquist [178.235.41.*]
    To zależy do czego zmierza kumulacja kapitału. Jak wyglądały by zyski firmy przy realizowaniu obrotu bez kredytów ? A może myśli o dywersyfikacji interesu w coś zupełnie innego. Wezwanie to był słaby numer, ale od tej pory facet gra czysto. Warto poczekać.
  • Re: po staremu Autor: ~Ads [188.146.106.*]
    Gra czysto - możesz krótko rozwinąć myśl
  • Re: po staremu Autor: linquist [178.235.41.*]
    Ugoda z CCC została zawarta, wyniki finansowe są ok. To, że kurs akcji stoi w miejscu wynika min ze zlikwidowania OFE. Polacy są też bardzo ostrożni w inwestowaniu po niemiłych doświadczeniach sprzed 10 lat. Szczyt reklam Funduszy Inwestycyjnych przypadał na moment kiedy Tłuste Koty z nich wychodziły. Nie ma dużych pieniędzy na rynku. Ze względu na konflikt na Ukrainie Tłuste koty wycofały kasę z regionu. Giełda znów zacznie rosnąć po uruchomieniu pracowniczych planów kapitałowych i/lub podpisaniu pokoju w Donbasie.
  • Re: po staremu Autor: ~ads [188.146.106.*]
    Ja z komunikatów prezesa dalej nie wiem jakie skutki niesie podpisana ugoda - sa tak pisane, że kwoty nie zostaly podane
  • Re: po staremu Autor: ~ads [188.146.106.*]
    komunikacja z akcjonariuszami praktycznie nie istnieje. Planów co dalej brak, tylko premie zamierza sobie przyznać za zabawy z cce
  • Re: po staremu Autor: sel [83.26.68.*]
    Nikt nie chce tej perełki za czapkę śliwek? może jakiś fundusz albo konkrety inwestor przejmie to ?po taniości? i zapłaci kasą z kasy?
  • Re: po staremu Autor: ~george [77.253.78.*]
    Nikt tego nie przejmie bo prezes ma większość akcji
  • Re: po staremu Autor: ~noiiii [37.47.102.*]
    dokładnie, tego nikt nie przejmie bo 55% akcji ma Buczkowski i rodzina

• Re: po staremu Autor: ~mrfiesta [188.164.149.*]
    Komus ciągle zalezy zeby drobnica sypala i przesuwaja zapore zobaczcie sami czemu nagle po 6zl stoi 700akcji gdzie dwa dni temu stalo ponad 6000
  • Re: po staremu Autor: ~Kocik [83.26.253.*]
    żeby tu kurs ruszył musi być dywidenda. ażeby była dywidenda to trzeba wygrać proces sądowy bo Buczkowski sam jej dobrowolnie nie da.
    wezwania na pewno nie będzie, a przynajmniej nie bedzie po wyższej cenie niż ostatnio.
  • Re: po staremu Autor: ~Sel [83.26.68.*]
    Możę jakiś AB przejmie to skrajnie niedoceniane badziewie?
  • Re: po staremu Autor: ~ewan [37.248.158.*]
    tak krótkie zdanie, a treść sama sobie przeczy!!
  • Re: po staremu Autor: ~No [78.10.204.*]
    Czego się spodziewacie po walnym w piątek?
  • Re: po staremu Autor: ~No [78.10.204.*]
    Za kilka dni wszystko będzie jasne.
  • Re: po staremu Autor: ~Asd [188.146.234.*]
    obroty ani kurs raczej nie zapowiadają żadnej zmiany. Nadal wygląda to marnie.
  • Re: po staremu Autor: ~ads [194.181.28.*]
    a tu nadal marazm, a myślałem, że przed walnym coś się ożywi
  • Re: po staremu Autor: ~No [94.254.165.*]
    W granicach 5.70 ktoś zbiera akcje od ładnych kilku miesięcy
  • Re: po staremu Autor: ~mrfiesta [188.164.149.*]
    Ja tam ile mogedokupuje i tez ile mogę pozbieralem
[x]
KOMPUTRON 1,87% 6,00 2026-05-25 09:17:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać