Ja na jedną z niewielu regularnie dochodowa firmę na NC (wprawdzie zyski marne, ale jak na ten rynek to cos niezwykłego) kupowanie za 66% wartości księgowej to z pewnością świetny interes. Zresztą tylko odkupiłem co sprzedałem po 19gr. Jestem zdecydowanym optymistą a ściema ze straszakiem nie przejdzie...
Ja na jedną z niewielu regularnie dochodowa firmę na NC (wprawdzie zyski marne, ale jak na ten rynek to cos niezwykłego) kupowanie za 66% wartości księgowej to z pewnością świetny interes. Zresztą tylko odkupiłem co sprzedałem po 19gr. Jestem zdecydowanym optymistą a ściema ze straszakiem nie przejdzie...
Dnia 2018-03-05 o godz. 22:38 ~krull napisał(a): > Zyski marne bo zainwestowali w sprzęt. Może teraz pojawią się większe zyski. Przeczytaj ostatni raport.
po rocznej konsolidacji idziemy w kierunku 50gr po przebiciu docelowo zasieg w dluzszym terminie 1,40 pozdr
spoko może chodzić nawet po 60 gr ale znajdź kupca na dużą ilość po tych cenach w przedziale 30 44 gr poszlo może góra 200 000 sztuk rok temu mogłem się pomylić w ilość nie liczyłem z kalkulatorem
Dnia 2018-03-06 o godz. 20:08 ~br napisał(a): > spoko może chodzić nawet po 60 gr ale znajdź kupca na dużą ilość po tych cenach w przedziale 30 44 gr poszlo może góra 200 000 sztuk rok temu mogłem się pomylić w ilość nie liczyłem z kalkulatorem
po 10-11-12 tez nie bylo kupcow a dzis lykali 14-19 spore pakiety czas pokaze
głupie gadanie odleszczyli .... masz podstawy do wzrostu teraz czy tylko rzucili sie na akcje bo są obroty ? szkoda dyskusji jak spółka poda jakieś ciekwae info to wtedy się zgodzę 50 gr a na chwilę obecną moim zdaniem brak a straszak był mój 700k
Dnia 2018-03-07 o godz. 13:00 ~br napisał(a): > głupie gadanie odleszczyli .... masz podstawy do wzrostu teraz czy tylko rzucili sie na akcje bo są obroty ? szkoda dyskusji jak spółka poda jakieś ciekwae info to wtedy się zgodzę 50 gr a na chwilę obecną moim zdaniem brak a straszak był mój 700k
niskie wskazniki to jest dla mnie podstawa czekam z k teraz moze nasypiesz te 700k/????