Ta spólka nie ma "zadnych perspektyw" mialem ją kiedys zarobiłem na niej i stąd moj sentyment do niej. Odwiedzam ją czasami:) Akcje tej firmy ma moze 10-20osob ZERO PERSPEKTYW
Jedyna szansa jest przejecie przez kogos wiekszego bo rozwoju nie widac i kierunku tez, widac tylko tyle ze spółka wyciska wszystkomco sie da jak z cytryny dlatego 3.60 i nic wiecej, za tyle wam oddam co mam wielka ulgą
Ooo. Pare dni temu pma byla dla ciebie nic niewarta spolka a teraz jestes jej akcjonariuszem. Heh. Żałosne. Dzis nagle sie nawrociles i juz piszesz o 3.6 a nie 1.8? :):) Moze po wynikach 4 q ponownie zmienisz zdanie i napiszesz o 6.6 :):):) pisalem ze marzycie z hiperbessa o kupnie i jak widac nie mylilem sie skoro kupiles :)
Spekulant, no to się wp.......kasa umoczona, trzeba było dokupić tsgames lub forte na długo, im słaba złotówka pomaga, primie szkodzi. Bez sensu chłopie. Z branży może na tym zyskiwać Lubawa bo ma dużo kontraktów w euro i USD, a i wykres ciekawy
Na tsg, 11bit itd jest korekta i szansa na wejście, te spółki nie powiedziały ostatniego słowa, mają rewelacyjne wyniki, trzeba było strząsnąć leszczy a tu co macie? Olo kisisz kasę na całe miesiące w nadziei że nie jeszcze kiedyś urośnie do 5 zł
Tu mamy niska wycene, znakomite wyniki i spolke po gruntownej restrukturyzacji. Dla mnie nie jest problemem ze jedna z wielu moich pozycji jaka jest PMA konsoliduje sie 100 proc. powyzej ceny mojego zakupu. Zycze ci podobnych problemow :)
twoje zachowanie swiadczy jedynie o twoim wieku i niedojrzalosci emocjonalnej. Moze ty inwestujesz w 1 czy 2 spolki i tak to przezywasz. Ja mam ok. 14 w portfelu wiec nawet jakby prima spadla do 0.1 zl to nie bede czul tylu emocji ile ty masz teraz w sobie. Heh. Żal mi cie :)