Dnia 2018-02-18 o godz. 09:23 ~Gierek napisał(a): > Kto chce zarobić to niech skupuje od 5 do 5,50 i poczeka do końcówki 2018 roku a zobaczycie nowe szczyty. Pozdrawiam (wiad.)
Nie żartujcie, Towarzyszu Gierek. PopatrzCie na dynamikę przychodów w kolejnych miesiącach październik, listopad i grudzień. nie dosc, ze dynamika całych przychodów spada, to jak popatrzysz na segmenty, to sie okaże, ze przychody zE starych działalności, jeszcze przed kupnem OTP, tez spadają. I to na rosnącym rynku!!! wszystko spada tak, ze Zarząd podjął decyzje, aby w 2018 przestać juz pokazywać przychody co miesiąc. A wiesz dlaczego? Bo nie ma sie czym chwalić. Ciężarówki mozna kupić, ale co z tego jak nie bedzie komu nimi jezdzic. Zreszta zobacz co sie dzieje na arkuszu kupna. Zieje pustka. Tego juz nikt nie chce kupowac. Za żadne pieńiadze. A ty mowisz o 5.50. Trzy złote to tu jest minimalny wymiar kary. Z rewolucyjnym pozdrowieniem, Towarzysz Wiesław
Napisz jeszcze Wiesław, że razem z kolegami naganiacie na spadki i na bardzo mało płynnej spółce za pomocą kilkuset złkotych potraficie zrobić -2%. Jesteś bogiem wiesław, dziad, trans czy jak tam Wam jeszcze na imię:)
Dnia 2018-02-26 o godz. 13:35 ~gala napisał(a): > Napisz jeszcze Wiesław, że razem z kolegami naganiacie na spadki i na bardzo mało płynnej spółce za pomocą kilkuset złkotych potraficie zrobić -2%. Jesteś bogiem wiesław, dziad, trans czy jak tam Wam jeszcze na imię:)
Galieńko!! Zeby sprzedać akcje, zeby zroBić -2%, trzeba je wpierw kupić! Z reguly jak sie kupuje to kurs idzie do góry. A tu tego nie widać. takze nie trzeba naganiać na spadki. One prędzej czy pozniej przyjdą same. A jesli naprawdę uwazasz, ze zwalam kurs to kupuj!! przeciez jest tanio!!!
Rozumiem, czyli nie masz akcji i przyłazisz na to forum, żeby ostrzec takich nic niewiedzących jak ja :) W takim razie dzięki za troskę, ale poradzę sobie sam i to czy kupuję teraz czy już się obkupiłem niech pozostanie moją tajemnicą :)
Dnia 2018-02-27 o godz. 12:27 ~gala napisał(a): > Rozumiem, czyli nie masz akcji i przyłazisz na to forum, żeby ostrzec takich nic niewiedzących jak ja :) W takim razie dzięki za troskę, ale poradzę sobie sam i to czy kupuję teraz czy już się obkupiłem niech pozostanie moją tajemnicą :)
Nie mam akcji i poki co ich miec nie zamierzam. ostrzegam tych co chca byc ostrzeżeni. Ty sobie poradzisz. A raczej tajemńicą nie jest, ze juz sie obkupiles, pewnie pod korek. A teraz weź popatrz na wykres od początku notowań i powtórz za mną "trend is your friend". Widzisz to??