Ja też wierzę w tę spółkę Revitum S.A., która w cenie 2,20 złotego jest dramatycznie tania. Jak na spółkę kryptowalutową to cean obecna jest mocno zaniżona i jest tu duże pole do wzrostów. To co ostatnio wzrosło, to było jedynie preludium do tego co czeka nas w przyszłym tygodniu i następnych tygodniach. akcji Revitum jest mało i cena szybko będzie rosła, bo każdy chce je mieć (tak jak niedawno spinnery!!!!!), bo taka moda i na tym można dobrze zarobić. samo słowo Kryptowaluta działa na wyobraźnię mocno i pobudzajaco, kojarzy się z niezwykłym interesem, który przynosi krocie. Więc ten kto jest pozytywnie nastawiony do Revitum ma w tym sporo racji. :-) Ciekawe tylko czy cena Revitum dojdzie do 30 złotych, a może 100złotych, czy jej górny pułap wyniesie 20, lub w najgorszym wypadku tylko 10 złotych, bo potencjał do zwyżki jest tu niezbadanie duży.
Tu trzeba uważać, po tak wysokim skoku może być głębsza korekta. Myślę, że teraz dobry moment na kupno akcji Erne, bo właśnie tam szykuje się podobna eksplozja.
Myślę, że skoro revitum tak dużo urosło, to co stoi na przeszkodzie, by było jeszcze droższe???? Tak dużo urosło, więc jest szansa, że urośnie wyzej, bo dlaczego nie miałaby ta spólka być jeszcze droższa??? Korekty sa na słabszych spółkach, gdzie kurs ma problem z pokonywaniem szczytów. A na Revitum jest duży popyt. U nas na Revitum była lekka korekta w zeszły piątek 16. lutego 2018 i się skończyła. Czyli korekta i po korekcie. :-) Dziś już na zielono. Zamknięcie dzisiejszej sesji 19.02.2018r. będzie zapewne powyżej szczytu z czwartku, czyli 2,48 złotych.
Tam też nikt się nie spodziewał aż taaaaakich wzrostów (wszyscy myśleli troche urośnie i spadnie, dlatego wszyscy od razu w jednym dniu nie kupili tych akcji), a jednak one nastąpiły i tak z 9-ciu zeta mamy dziś 200zł.