• Nikt chyba nie śledzi Autor: ~Qlimax177 [84.10.173.*]
    Powiązanych spółek a to błąd https://m.bankier.pl/wiadomosc/QUARKVENT-Tresc-uchwal-podjetych-przez-Nadzwyczajne-Walne-Zgromadzenie-Spolki-rozpoczete-18-stycznia-2018-r-kontynuowane-2-lutego-2018-r-oraz-16-lutego-2018-r-7573122.html. .Już wiadomo czemu Apollo tu zaczyna mieszać .Można powiedzieć że są już na NC .Quark to już Apollo
  • Re: Nikt chyba nie śledzi Autor: ~Qlimax177 [84.10.173.*]
    I Nie zapominajmy że poniżej 2 zl Quark sprzedał swój pakiet akcji a był całkiem pokaźny ....dokladnie przed wzrostami na 7 zł .Reszty każdy sam może się domyślać.
  • Re: Nikt chyba nie śledzi Autor: ~bigbox [188.146.96.*]
    jakbyś to interpretował?
    Zobacz gdzie siedział i siedzi Quark i Apollo i ile tu moze wniesc ( oczywiście za $ akcje ) i kurs i zachowanie wydaje się mieć jasne uzasadnienie .
  • Re: Nikt chyba nie śledzi Autor: ~Slim [188.146.98.*]
    Jeśli można zapytać, to co przewidujesz? Tak się zastanawiam, dlaczego nie ma inf o współpracy ze sky line, skoro glg llc zawarla umowę, mialobyc centrum w Gdańsku, ciekawe, może ten rok będzie przelomowym w informacje...., a po co w sumie było to walne skoro nie miało efektu? Tu jest tyle pytań..... kto to wytrzyma będzie miał kurs po 20 zł w 2019
    Mysle ze tu sie pokisimy bo co mieli sprzedac sprzedali po 5+ zl a teraz beda zbierac i trzymac kurs bo im to na reke .Szybki spadek kursu tez dobrze wrozy .Gdyby chcieli oddawac akcje to inaczej by to rozegrali .
  • Re: Nikt chyba nie śledzi Autor: ~bigbox [188.146.96.*]
    jeśli tak, to cienkie bolki są, bo mogli spokojnie oddawać na poziomie 10+
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.146.100.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Nikt chyba nie śledzi Autor: ~zainteresowany [89.64.30.*]
    coś się chyba zaczyna dziać.. apollo wychodzi z MATRX na rzecz PRO z GDAŃSKA!!!!! niedługo info o współpracy??
    Wiem wiem widziałem a Apollo to teraz Quark były .Czekam na info za ile akcje kupili 2 razy termin przekładali i do końca marca mają podać .Myślę że na matrix zjazd będzie na grosz i scalenie ale to tylko moje gdybanie.Kupujacym akcje Quark jest koleś który siedział w permafixmed
    Myślę że wkrótce możemy się znowu spodziewać walnego
    Na ELQ prezesina zaniemógł myślę że tam też coś będzie grane.Ciekawe kogo powołają .
  • Re: Nikt chyba nie śledzi Autor: ~Marek5 [141.197.10.*]
    Troche więcej spodziewałem się po tej spółce. Już nie chodzi o to, że napompowali kurs do 7 złotych ale o to jak postepują teraz. Przy takich spadkach do dzisiaj nikt ze spółki nie wypowiedział się w temacie, a to pokazuje, że było to przemyślane działanie. Szkoda bo wygladało obiecująco.
    Nie ma co sie oszukiwac wszyscy nie zarobimy.Jesli ktos sie tu pakowal i nie myslal zeby siedziec na akcjach dluzej to sie przejecha;.I tacy musza oddac akcje a pewnie jest tu ich wielu , patrzac na mnogosc nickow .Komentowania przez spolke kursu nie widze sensu nie robili tego przy cenie 1 zl ani 7 zl .Jesli maja powazne plany to co teraz na kursie ich nie interesuje tylko co bedzie za rok i dalej.Czas pokaze czy bedzie tu Selvita czy nie bedzie z tego nic poza dodrukiem akcji.
  • Re: Nikt chyba nie śledzi Autor: ~XXL [46.175.46.*]
    No właśnie kolejny dodruk, kolejna dotacja i kolejna kasa cwaniaczków typu apollo
    biedaki na co wy liczycie
  • Re: Nikt chyba nie śledzi Autor: ~Qlimax177 [94.254.246.*]
    Hehe co mnie interesuje na co inni liczą
[x]
GLGPHARMA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.