• Do edara Autor: ~look [31.2.83.*]
    Przeczytałem właśnie ostatnie wątki. Gorąco - widać, że spadek kursu uruchamia emocje.
    Podpowiem Ci rozwiązanie.
    Jeżeli chcesz, żeby nikt Ci nie zarzucał sprzedawania to po prostu wystaw na stałe zlecenie sprzedaży wszystkich akcji po 100 zł.
    Będą widoczne w arkuszu zleceń i będzie sprawa jasna. To pomoże uspokoić sytuację i zaprzeczy wszystkim zarzutom.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.1.207.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Do edara Autor: ~look [94.254.249.*]
    Brak odpowiedzi jest odpowiedzią.
    Potwierdza kto wywala akcje.
  • Re: Do edara Autor: ~edar [127.0.0.*]
    Nie chciałem już pisać na forum. Ponieważ niesłusznie oskarżano mnie o "sypanie, podsypywanie, kłamstwa, itd. i itp. "
    Więc, powiem Tak;
    Sypał ktoś inny. Ja kupowałem w ostatnim czasie od 3,05 zł. i tyle.
    Próbowałem wystawiać akcje zgodnie z sugestią, lecz wielokrotnie system transakcyjny odrzucał takie zlecenia, dlatego dzisiaj wystawiłem z rana akcje na sprzedaż 10 - krotnie taniej.

Pozdrawiam wszystkich uczciwie inwestujących w iFIRMĘ.
  • Re: Do edara Autor: ~look [94.254.248.*]
    Brawo dla Ciebie. Teraz sprawa jasna
  • Re: Do edara Autor: ~lol [94.254.143.*]
    Tylko trzymaj to zlecenie, bo jak go zabraknie to każdy będzie wiedział co się dzieje. Bo to, że sprzedawałeś to wg mnie prawda, ale że teraz odkupiłeś trochę żeby odbudować wizerunek to też jednak dobry pomysł. Może rynek puści wszystko w niepamięć;) tylko nie tłumacz, że jesteś tu kupującym i na długi termin, bo jeszcze rok temu miałeś dwa razy więcej - ale, że teraz starasz się pomóc kursowi i powstrzymujesz się od sprzedaży to się chwali.
    Inna sprawa, że nie wiem czy to nie jest manipulacja kursem, ale to już zostawiam Tobie i ewentualnie KNFowi do decyzji - mi się ten pomysł podoba.
    Szczególnie gdyby się okazało, że to zlecenie jednak nie jest od edara, tylko innego dużego akcjonariusza współpracującego z edarem. Ale mam nadzieję, że nie.
  • Re: Do edara Autor: ~Konrad [194.181.148.*]
    Gdzie tu manipulacja kursem? Zlecenia sprzedaży grubo powyżej kursu wiszą tu no n stop (np, na poziomie 100zł), podobnie zlecenia kupna poniżej złotówki.
  • Re: Do edara Autor: ~Królik [37.47.2.*]
    I już zlecenia nie ma a jest sypanko... wiarygodność 100%
  • Re: Do edara Autor: ~tata_edara [185.62.183.*]
    edara zatkało, że ktoś zauważył. ale pewnie się opłaciło pokłamać bo trochę akcji ok.4 zł poszło...
    wyniki poniżej oczekiwań, edar sypie, ale myślę, że jak już się pozbędzie to może jakieś sensowne odbicie będzie bo jednak spółka dobra i może w końcu ten produkt zagraniczny ruszy.
[x]
IFIRMA -2,22% 28,60 2025-11-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.