• termin Autor: ~bolo [94.254.150.*]
    Od kiedy i do kiedy będzie można w oddziale mBanku odpowiedzieć na wezwanie?
  • Re: termin Autor: ~Wan [83.21.212.*]

10. Czas trwania wezwania, w tym termin przyjmowania zapisów na Akcje objęte Wezwaniem, ze wskazaniem, czy i przy spełnieniu jakich warunków nastąpi skrócenie lub przedłużenie terminu przyjmowania zapisów.
    Data ogłoszenia Wezwania: 15 luty 2018
    Data rozpoczęcia przyjmowania zapisów: 7 marzec 2018
    Data zakończenia przyjmowania zapisów: 5 kwiecień 2018
    Przewidywana data zawarcia transakcji na GPW: 10 kwiecień 2018
    Przewidywana data rozliczenia transakcji: 11 kwiecień 2018
    Termin przyjmowania zapisów może zostać skrócony, jeżeli przed dniem przyjmowania zapisów zostanie osiągnięty cel Wezwania, tj. jeżeli zostaną złożone zapisy na sprzedaż wszystkich 9.412.051 Akcji objętych Wezwaniem.
    Termin przyjmowania zapisów może zostać wydłużony (jednokrotnie lub wielokrotnie) do nie więcej niż 70 dni kalendarzowych łącznie, według wyłącznego uznania Wzywających.

link 

• Re: termin Autor: ryssiekk [94.254.247.*]
    Witam. Mam kilka k akcji spółki ale specjalnie się nią nie interesowałem. To miala byc spokojna inwestycja na lata. Teraz przeczytałem o wezwaniu. Proszę podpowiedxiec scenariusze
  • Re: termin Autor: taish0 [83.20.33.*]
    Najpierw trzeba czekać, czy będzie reakcja ze strony funduszy. Do wezwania jeszcze trochę czasu. Jeżeli fundusze nie zareagują, to wtedy szansa na wywalczenie wyższej ceny niż w tym złodziejskim wezwaniu będzie mizerna.
[x]
AVIAAML -10,45% 4,20 2018-07-12 16:28:39
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.