No nie mogę jak was czytam to śmiać mi się chce czy wy czytać u miecie spółka nie chce czekać na 2 osoby które mają nie zdeklarowaną ilość akcji a termin goni dlatego teraz struktury będą robione bez nich teraz wszystko wyjaśnia dlaczego to tyle trwało
co nie zmienia faktu ze bedzie TANIEJ , po 40..kilka groszy bede ladowal tzn usrednial. wszystko przez mieszko ale on juz wyskoczyl wiec bedzie lepiej. ale czy jest juz gorzej?
wow, ale mistrzostwo manipulacji, wyciac czesc zdania z calego komunikatu... czego to ludzie nie zrobia dla manipulacji...
bo nastepne zdanie to: "Wspólną decyzją zainteresowanych stron zostanie wyznaczony nowy termin pomiędzy Spółką GNV a akcjonariuszami Emitenta zainteresowanymi powyższą procedurą związany z zawarciem umów objęcia udziałów i wniesienia wkładów niepieniężnych.?"
pewnie wlasnie jestes jednym z tych dowcipnisiow ktorzy pisali ze chca wniesc akcje a okazalo sie ze nie miales tylu ile mowiles co nie?
Co nie zmienia faktu, że najważniejszego czyli raportu nadal nie ma. Nie wiem jak Wy, ale ja jako posiadacz akcji czułbym sie lepiej, gdyby był normalny handel. Nie można dokupić, nie można sprzedać i póki co nadal nie wiadomo czy jest szansa że kiedykolwiek to ruszy.