• na MSS be zmian Autor: ~medison [79.186.36.*]
    Dzwoniłem dziś do sądu w spr. MSS -  sytuacja bez zmian (sanacja w toku)

Ostatnie zarejestrowane w systemie decyzje/czynności to te, o których pisałem już 16 stycznia tj:

1) zarządzanie z dnia 15.01.2018r. o udzieleniu odpowiedzi na zapytanie wierzycieli, 
    2) w dniu 15.01.2018r. - zmiana do postanowienia w sprawie ustanowienia Rady Wierzycieli,
    3) w dniu 15,01,2018r. - oddalony został wniosek Expro o uzupełnienie listy wierzycieli (czyli 4,1 mln.zł.mniej roszczeń na liście wierzycieli) 
  • Re: na MSS be zmian Autor: ~Aleksander [212.106.162.*]
    Dzięki! Miłego weekendu!
  • Re: na MSS be zmian Autor: ~fido [46.45.78.*]
    Dzięki! Nie wiem o co chodzi tym wichrzycielom, że rozsiewają fałszywe informacje. Walor i tak zawieszony...?
  • Re: na MSS be zmian Autor: ~medison [79.186.36.*]
    Oczywiście ryzyko umorzenia sanacji na MSS istnieje, ale osoby które świadomie -publicznie -kłamią w tym temacie mówiąc o umorzonej sanacji na MSS moim zdaniem mogą podlegać sankcjom wynikającym z różnych przepisów.

• Re: na MSS be zmian Autor: ~Aleksander [212.106.162.*]
    Czekam na oficjalne informacje! Chociaż forumowicz ridick pisze: "sanacji mssa też nie ma i nie będzie, bo zarządca też złożył wniosek o umorzenie sanacji mss!!" No, ale w świetle dotacji, oraz może bardzie poinformowanych poza kulisowo i dojenia hypka przez nadanych z p.o i bardziej doinformowanych, to jako Polak czuję się dymany przez władze! No ale widziały gały, co brały.... Nauczka! Ps. Też sprzedam i jak ktoś chce to proszę o ew.propozycje!
  • Re: na MSS be zmian Autor: ~clear [37.47.29.*]
    Ech gorące głowy...
  • Re: na MSS be zmian Autor: ~Pretyou [37.47.234.*]
    nie panikowac sanacja mss jest rowna z sanacja hyperiona i na odwrot wiec nic nie zrobia spolce matce jak glowne aktywo jest w sanacjii. ladnie zagrali zarzadccy na nosie he. Teraz czekamy w spokoju na raport. Jak uprawomocni sie upadlosc hyperionapodafza raporty i byc moze wtefy dogadaja sie z wierzycielami zyskali sporo czasu. Tu jeszcze beda zlotowki i to szybciej niz myslimy
  • Re: na MSS be zmian Autor: ~asti [176.105.135.*]
    I tego trzeba się trzymać ! Większość ze strachu sprzeda zaraz po wznowieniu notowań. Ja poczekam cierpliwie.
  • Re: na MSS be zmian Autor: ~medison [127.0.0.*]
    Dziś dzwoniłem do sądu w spr. MSS - bez zmian, sanacja trwa
  • Re: na MSS be zmian Autor: ~wku_ [85.219.143.*]
    te,  medison jak już tak dzwonisz to zadzwoń po prostu do zarządcy mssa  i po prostu zapytaj czy nie złożył wniosku o umorzenie sanacji, zamiast straszyć....  nie wiadomo z kim rozmawiasz a może ci po prostu nie chcą udzielić informacji przez telefon....
  • Re: na MSS be zmian Autor: ~Pretyou [83.25.29.*]
    informacja jest taka ze na mss trwa sanacja co w tym nie rozumiesz? na hyperionie jest nieprawomocna upadlosc po odzuceniu sanacjii gdy firma zlozy o zmiane na uklad po dogadaniu sie z wierzycielami bedzie git.
[x]
HYPERION 3,70% 0,28 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.