• Infopost Autor: ~Tadeusz [89.64.40.*]
    Ja dzisiaj Sprzedalem ze stratą po 5.58 ale przynajmniej mam kasę a do marca spadnie do 5 zł wiec lepiej nie ryzykować
  • Re: Infopost Autor: ~Aviator [95.160.152.*]
    Nie ma bata żeby spadło bardziej niż parę % od ceny wezwania. A jak OFE ponegocjuja to mogą nawet podwyższyć cenę wezwania.
  • Re: Infopost Autor: ~Wan [83.21.212.*]
    Tadeusz
    Ja dzisiaj Sprzedalem ze stratą po 5.58 ale przynajmniej mam kasę a do marca spadnie do 5 zł wiec lepiej nie ryzykować
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Jeżeli tak myślisz - to lepiej w ogóle już nie ryzykuj i daj sobie spokój z giełdą. Przecież jakby tak spadło jak piszesz wiesz ilu było by chętnych do kupna tych akcji i sprzedaniu po 5,62 w wezwaniu!!!
  • Re: Infopost Autor: ~Abc [37.47.106.*]
    Jak spadnie do 5 to ja wchodze za wszystko co mam. Czekam. Nic dziwnego ze kurs spada jak takich inwestorow mamy :-)
  • Re: Infopost Autor: ~miszczu [95.160.152.*]
    Tadeusz, idź wajchę przełóż, bo do giełdy to ty się nie nadajesz.
  • Re: Infopost Autor: ~anon [212.87.28.*]
    Tadeusz to zwykły naganiacz/troll. Jak by spadło do 5 zł to ja bym zastawił mieszkanie, zaporzyczył sie gdzie tylko się da a później odpowiedział na wezwanie inkasując 12% zysku w 3 miesiące z mikro ryzykiem.
  • Re: Infopost Autor: ~Tadeusz [185.150.44.*]
    Ciekawe ja powoli odrabiam stratę, ale na kryptowalutach tam szybko rośnie nie to co GPW gra pod USA. Choć trzeba przyznać, że Avia to bardzo dobra spółka i warto było w nią zainwestować na dłużej, ale cóż trzeba się pogodzić takie są realia
[x]
AVIAAML -10,45% 4,20 2018-07-12 16:28:39
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.