• Mieszkam w Australii... Autor: ~BonoAU [223.205.232.*]
    ... i kupilem tej trefnej spolki ponad 20k walorów. Mam rachunek w bossa.pl a zapisy przyjmuja osobiscie tylko w placowkach Mbanku. Czyli jesli nie przylece do Polski sie zapisac to wszystko strace tak??
  • Re: Mieszkam w Australii... Autor: ~Cheka [185.82.73.*]
    Dnia 2018-02-16 o godz. 16:42 ~BonoAU napisał(a):
    > ... i kupilem tej trefnej spolki ponad 20k walorów. Mam rachunek w bossa.pl a zapisy przyjmuja osobiscie tylko w placowkach Mbanku. Czyli jesli nie przylece do Polski sie zapisac to wszystko strace tak??

Mam podobną sytuację tylko, że ja mieszkam na Syberii. Z racji ostrej zimy nie mam, jak się wydostać, drogi pozasypywane, a dojechaniu na lotnisko mogę zapomnieć aż do czerwca, jak śniegi stopnieją.
    Co w takim razie radzicie zrobić?

• Re: Mieszkam w Australii... Autor: ~2znaki [82.177.158.*]
    Koledzy! Z nieba mi spadliście!
    Kupię od Was każdą ilość, pojadę do Australii czy na Sybierię, bez różnicy, dam tyle ile dałem OFE NN, 4,5 zł za sztukę, ale tylko do 15 marca, to co, dogadamy się?
  • Re: Mieszkam w Australii... Autor: ~Abc [37.47.106.*]
    Jak bedzie przymusowy wykup to nic nie bedziecie musieli robić.
  • Re: Mieszkam w Australii... Autor: ~Czepan [188.146.165.*]
    Przy takie liczbie akcji bym sprzedał na rynku trochę taniej, jeśli nie będziesz mógł wziąć udziału w wezwaniu.
    Chyba, że chcesz się bawić korespondencyjnie. Jeszcze trochę czasu jest, więc myślę, że listy dojdą do tego czasu.
  • Re: Mieszkam w Australii... Autor: ~cheka [185.82.73.*]
    15 marca minął i nikt nie dojechał. Śniegu na Syberii, jak było, tak jeszcze przybyło. Mam nadzieje, że mnie siłą nie wezmą po wezwaniu. Interesy z chińczykami i Moskwiczami chcą robić bez nas.
[x]
AVIAAML 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.