• Niech Dovado zabierze głos... Autor: ~miszczu [37.47.45.*]
    ...co o tym wszystkim sadzic. W końcu to nasz guru od AviaAm
  • Re: Niech Dovado zabierze głos... Autor: ~miszczu [95.160.152.*]
    Tu już chyba wszystko stracone. Dovado prowadź nas na jakąś nową perłę.
  • Re: Niech Dovado zabierze głos... Autor: ~Inwestor [89.67.129.*]
    Dovado jak będziesz miał czas to przeanalizuj BBI Development.- ten rok zapowiada się na przełomowy.
    Na początek polecam poczytac to co znalazłem w necie:
    Raport co prawda z 2015 ale daje jakieś spojrzenie:
    link.

Ciekawy i niezależny raport z wyliczeniami :
    https://michaelstrom.pl/files/raporty_i_analizy/analizy/Raport_kredytowy_BBI_Development_SA.PDF

Ja powili dokupuję BBI bo na AviaAM to nawet jak podwyższą cenę w wezwaniu to max o 5-10%, nie spodziewałbym się więcej.
  • Re: Niech Dovado zabierze głos... Autor: ~bufon [95.160.159.*]
    To może Agroliga po sąsiedzku:)hehe
  • Re: Niech Dovado zabierze głos... Autor: ~Czepan [94.254.161.*]
    Raport z 2015 z rekomendacją "kupuj" i ceną docelową 1,64.
    Patrząc dziś to rzeczywiście daje jakieś spojrzenie :)
  • Re: Niech Dovado zabierze głos... Autor: ~dovado [94.254.176.*]
    Nie przychodzi mi nic do głowy co możemy zrobić.Odpowiedzeć na wezwanie mamy jeszcze dużo czasu .Nie ma się co oszukiwać jesteśmy po prostu za słabi  co wykazało wystawienie akcji po 30 pln .To że przyśpieszyli jeszcze bardziej to  lepiej że grają w otwarte karty  bo gdyby nie grali to dusiliby kurs przez następny rok.Wątpię żeby dla pół procenta  opłacało  się dusić kurs więc dusili pod  fundusze  .Funty mają prawników i   jedyna nadzieja w OFE PKO Naprawdę to nie wiemy czy nie dogadali się z funtamina inną cenę  . Raport ewidentnie pod  skup Zamiast zysku 4 mln $ z Jv udało im się zaksięgować stratę  raczej nie dostali danych z chin i zaksięgowali tylko swoje koszty poniesione na jv bo  nie wspomnę o pośrednictwie do SKY Co  o którym pisałem .Na razie mam zamiar trzymać akcje .To firma ma obowiązek podawać nam dalej  osobom prywatnym sprawozdania i wypłacać dywidendy Jesteśmy w końcu współwaścielami tych samolotów  niestety rok stracony  trzeba kilka dni żeby lizać rany po takiej inwestycji i dojść do  siebie .Jest nas dużo i moglibyśmy użyć forum litewskie lub inne żeby im przypomnieć bez przerwy nawet na ich portalach społecznościowych po ile wycenili spółkę w 2013 roku sprzedając a jak wyceniają ją obecnie chcąc ją kupić ..
  • Re: Niech Dovado zabierze głos... Autor: ~miszczu [95.160.152.*]
    Można by im napisać co nieco na Facebooku .
  • Re: Niech Dovado zabierze głos... Autor: kumarek [89.78.177.*]
    To jest pierwszy strzał , propozycja właściwie. Na 5.62 to się nie skończy. Na cuda nie ma co liczyć ale te 10 do 20% chyba da się podciągną. Trochę cierplilości.
[x]
AVIAAML 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.