Nie jestes na gieldzie od dzisiaj.... i wiesz doskonale ze tu nie bylo zadnej gry pod wyniki.... oddaje teraz leszcz.... a twoj pakiet w swoim czasie da zarobic
Wlasnie nie jestem od dzis i roznie bylo byly tez takie wtopy ze przecietny Polak juz nigdy by sie nie pozbieral a taka jak ta za 50k to nic wielkiego. Wiem tez ze nic na swiecie sie nie zmieni czy p24 bedzie po 5gr czy 5zl i ze moge z tym pakietem do emerytury doczekac a kursu to nie ruszy.
Mieliscie racje moglem troche rano wywalic, niestety wygrala dusza hazardzisty i wbrew logice siedze zaladowany. Moze przyszly tydzien pozwoli troche sie odblokowac (albo rok)- cierpliwosci. Pozdro dla M.S. (szukaj jakiejs perelki bo widze se straty sa do odrabiania)
sprzedajcie to badziewie i zamieńcie na Presto jeszcze możecie kupić 1 do 3 akcji tam chociaż kase mają na koncie i zyski Do zarobienia przy obecnym kursie 100% już niedługo
Dodam jeszcze ze nie wiem czym kieruja sie inni ale skoro na nc pod raport sie nie gra a AT nie dziela no to wszyscy jestesmy w kasynie w oczekiwaniu na plotke lub kapital spekulacyjny
Gramy pod to, że nawet dzisiejsza sesja udowadnia ze akcje sa w mocnych rękach i ktoś raczej nie nabył ich chcąc sobie nimi pokój wytapetować. Znam wiele świetnych fundamentalnie spółek które z racji braku sternika nie dają sowicie zarobićm więc postanowilem zmienić strategie. Wyobraź sobie jaki tu jest poziom skupienia akcji skoro taki marny obrót jest, daje to do myslenia prawda?
Sternik? Sorry zbiera i trzyma od ponad roku kurs mu zjechal od max juz 50%- ciekawe rzeczy piszesz. Nie wywalamy bo sie nie da, zapakowanej ulicy znam osobiscie na setki tysiecy akcji a moze i miliony. Moze twoj sternik dopiero sie pojawi ale narazie to go nie ma a my czekamy chyba na kolejny raport i goscie z ktorymi gadam to tzw ulica i wcale nie jest im do smiechu i do twojego optymizmu tez daleko jesli chodxi o p24.
nie prawda z tym skupieniem :D ...jak widzisz (20k pln i -1/4 ceny) to pomysl co by bylo gdyby rzucili w rynek więcej akcji przy braku popytu? kilka mln szt i masz 0.01 w ciagu kilku chwil :-o
Kazdy kto nie jest w spoĺce bezposrednio lub nie nalezy do zorganizowanej grupy spekulacyjnej z dostepem(lewym) do informacji odpowiednio wczesniej jest dla mnie ulica- czyli ja i wy wszyscy tu - mowie to bo niektorzy za nie wiadomo co sie maja,nie ma tu w zasadzie wiekszego znaczenia czy dysponujesz 5k zl czy 500k dalej jestes w tej samej grupie ludzi ktorzy zabiorą sie lub nie ale wplywu nie masz wielkiego
Sprzedają leszcze tak jak na każdej spółce. Wszędzie znajdą się płotki co oddadzą akcje ze stratą bo mają pełne portki. A na takich zawsze czekają rekiny z nadstawionymi workami po papier. Jak giełda stara tak zawsze było, jest i zawsze będzie. Jedni się bogacą kosztem innych. Strach robi swoją robotę. Ktoś traci by inny popijał szampana na jego koszt, proste.
No widze ze podział zbyt uproscilem. To juz koncze temat ostatnim pytaniem : jesli teraz oddaje leszcz a kurs spadnie np. do 10gr to rozumiem ze rekiny wyskakiwaly powyzej 20gr, a ci co zostana z akcjami to bedzie co?
Ja czekam na nową emisję.
Uchwalą nową emisję. Papier wyzbierają do końca. Wywindują kurs. Wprowadzą 2 emisje do obrotu. Sprzedadzą.
I Tomek z ekipą kupią po 0.1 jak będzie lecieć na 1 gr.
To taki scenariusz to tylko Patro mógłby pociągnąć, z resztą zdaje się Pani Tuszyńska zasiada we władzach monostyle ktorego wlascicielem jest damf invest
i tu się pozwolę nie zgodzić bo wpływ jest i wcale nie trzeba należeć do zorganizowanej grupy spekulacyjnej z dostepem(lewym) i wcale nie twierdze ze zjadłem wszystkie rozumie bo to pierwszy krok do bankructwa ...