dlaczego uważasz, że przez mój pakiet będzie jeszcze niże j ? ja i tak go nie sprzedam po takich cenach, może przy 3 zeta się zastanowię. Według mnie to już ostatnie chwile dogorywania teraz tylko może być lepiej. Zrobią użytek z dotacji do projektu, posypią się dobre informacje i tylko patrzeć jak zobaczymy cenę akcji w złotówkach. Infra tak ma .
Twoj scenariusz moze sie spelnic tylko pod kilkoma warunkami. Zabierasz milion akcji ,jedziesz na 1,5 PLN,ja Ci sprzedaje swoj pakiecik , nastepuje wybicie na 3zl i zostajesz bogatym czlowiekiem. Wedlug mnie nic takiego zlego sie w spolce nie dzieje co mogloby tlumaczyc obecny kurs. Blad popelnili przy uwolnieniu 370k akcji i proby wywolania paniki. Do dzisiaj sprzedaliby te akcje po 1zl i mogliby teraz stac na c/wk 1 i odbierac swoje akcje. Sami sie zapedzili w "kozi rog" , Teraz to moga ustawiac 100 na k i 200 na s,maklerzy z "koziej paly"
Nie naganiam. Natomiast zwroc kolego uwage na minox Wk 1,20 Pln. Wczoraj jeszcze bralem po 0.19. Wiec jak sam widzisz nigdy nie jest tak tanio zeby nie moglo byc nizej. Infra ma jedna zalete F.f 1.1m