• Info z sondu Autor: ~Karol [37.47.99.*]
    Niestety bryndza
  • Re: Info z sondu Autor: ~Aleksander [212.106.162.*]
    Z Sądu analfabeto!
  • Re: Info z sondu Autor: ~Karol [37.47.99.*]
    Alex nie przezywaj się. Sam w tytule masz zle wiec widzisz ze karzdy czasem popelnia bledy.
    Ok, możesz mieć dysleksję, bez urazy! A z tym Sądem masz info sprawdzone, bo jak nie to dużo stracisz w oczach innych tego dość sensownego i jednego z niewielu takich forum jak na Hypku!
  • Re: Info z sondu Autor: ~pret [83.21.67.*]
    nie polenizuj z nim płatny naganiacz na ruch w sieci 0 sprawdzonych informacjii
    Masz rację, znam ten nick z innych forum i jest tak jak piszesz! Pozdrawiam
  • Re: Info Autor: ~Baton [80.49.244.*]
    Nie ma infa póki co w systemie. Przynajmniej tak twierdziła koło południa pani z sekretariatu.
  • Re: Info Autor: ~gos [37.47.23.*]
    Będą trzymać w tajemnicy.Puszczą info w odpowiednim dla nich czasie.
  • Re: Info Autor: ~medison [79.186.17.*]
    Zgadza się, nie było dziś jeszcze informacji (stan na godz. 14.00) nt. podjętych decyzji w dniu 13 lutego . Powiedziano mi, że sędzia ma 3 dni robocze na zamieszczenie informacji w bazie.
  • Re: Info Autor: ~Aleksander [212.106.162.*]
    Trzy dni... To nie ma tragedii, poczekamy! No Medison, dla Ciebie specjalne podziękowania!
  • Re: Info Autor: ~JERRY [5.226.73.*]
    zażalenie Hyperion na umorzenie postępowania sanacyjnego zostało oddalone, co oznacza, że postanowienie w przedmiocie umorzenia postępowania sanacyjnego jest prawomocne. Wobec umorzenia sanacji sąd będzie rozpoznawał uproszczone wnioski wierzycieli o ogłoszenie upadłości Hyperion.
    Skąd ta informacja lepiej napisz!
  • Re: Info Autor: ~Barakuda [79.184.195.*]
    Muszą sprzedać pakiet większościowy tak czy inaczej. W najgorszym wypadku za 1 PLN za akcję.
    Też uzyskałem dziś informację z sądu o oddaleniu zażalenia.

Ale podzielam pogląd Barakudy - udziały w MSS będą sprzedane, a obecna cena akcji Hyperiona uwzględnia już potencjalną upadłość, także może być spore odbicie.

No nie wiem, może być różnie! Dopiero jak coś jest czarno na białym rynek reaguje! Ale bądźmy pozytywnej myśli! W takim razie co z sanacją mss? Może Baton coś napisze co dalej! Pozdro!
  • Re: Info Autor: ~Buldozer [188.146.167.*]
    udzialy MSS nie moga byc sorzedane. Moze byc sprzedany pakiet Hyperiona. Czemu Ameryka sie tym interesuje?
  • Re: Info Autor: ~fido [46.45.78.*]
    Czy zażalenie to ostateczny środek czy może jeszcze jakiś mają możliwość zastosować?
    ja bym inaczej postawil pytanie. Czy to jest dobra wiadomosc czy zla. Inwestor jest slaby. Beda musieli sprzedac udzialy inaczej straca. A dluzej nie da sie doic spolki.
  • Re: Info Autor: ~realista [188.146.43.*]
    Dnia 2018-02-15 o godz. 19:26 ~fido napisał(a):
    > Czy zażalenie to ostateczny środek czy może jeszcze jakiś mają możliwość zastosować?

niestety to już koniec!!
    PRAWOMOCNE
  • Re: Info Autor: ~AUTOR [185.152.123.*]
    niestety już nie za dużo upłynili majątku przed sanacją To było oczywiste, ze na naprawę za późno Inwestor był ale ap czyli swego czasu większościowy akcjonariusz teraz przejęłła podstawiona Oddżga była prezes nie zgodził się . Przyczyna oczywista nie chciał mieć nikogo nad sobą i kasę oddać łatwo
    I widzisz... Może już został sprzedany pod społem! Oby nie!
  • Re: Info Autor: ~ridick [188.146.43.*]
    sanacji mssa też nie ma i nie będzie, bo zarządca też złożył wniosek o umorzenie sanacji mss!!
    Jak ostatni raz dzwoniłem do sądu w spr. MSS nie było żadnego wniosku o umorzenie sanacji (to było ok. 2 tygodnie temu), jak znajdę trochę czasu to może jutro zadzwonię.
    w tej sytuacji najlepiej nie czytac postow i kazdy musi miec wlasny trzezwy osad. juz widac ze sepy sie zlatuja po loginach. na dzien dzisiejszy aktywa firmy przewyzszaja o kilkanascie milionow zobowiazania. No i malo prawdopodobne zeby w trudnym terenie ktos teraz od poczatku budowal infrastrukture. To czas i pieniadze. predzej czy pozniej ktos to odkupi najpewniej Orange bo sam jest umoczony. A kto za tym stoi czy Solid czy Mossad to mnie nie interesuje. Predzej czy pozniej bedzie tu 5 -10 zlotych.
  • Re: Info Autor: ~No_hope [31.62.192.*]
    To ze aktywa przewyższają o kilkanaście milionów zobowiązania to akurat obecna wycena akcji, mając na uwadze możliwość ogłoszenia upadłości to gówno zostanie. Kisiłem się tu od tylu miesięcy łudząc jeszcze wypocinami m.in Buldożera, Barakudy itp
    Mam dość, umoczyłem tu 100k
    Teraz komornik zajmuje mi rachunki firmowe.
    Te kolo ale ja kupilem dzien przed zawieszeniem kursu. Moze zatem sam wez odpowiedzialnosc za swoje decyzje.
  • Re: Info Autor: ~ridick [78.11.44.*]
    w sprawie umorzenia sanacji mssa,. każdy może zadzwonić do zarządcy, bez problemu można znaleźć w necie, nie trzeba czytać wypocin tych naganiaczy czy demagogów którzy się tu produkują...
    Wypociny to Ty piszesz! Żadnej informacji o umorzeniu sanacji mss nie widziałem!
  • Re: Info Autor: ~Barakuda [79.184.195.*]
    Pokażcie mi gdzie są te 3 mln akcji. Widzicie je gdzieś? rynek jest zebrany do imentu. sieją teraz panikę bo wiedzą że nie odbiorą, Orange kupił Kielce i zabiera się za Kraków. AP musi oddać pakiet. Obstawiam wezwanie. Wierzyciele nie chcą układu, bo dostaną wszystko i szybciej, jak wejdzie duży gracz taki jak Orange albo T-Mobile, albo UPC
  • Re: Info Autor: ~ridick [188.146.34.*]
    Dnia 2018-02-16 o godz. 08:06 ~Aleksander napisał(a):
    > Wypociny to Ty piszesz! Żadnej informacji o umorzeniu sanacji mss nie widziałem!

poczytaj ze zrozumieniem to co napisałem wcześniej..
  • Re: Info Autor: ~Pretyou [37.47.3.*]
    wychodzi na to ze zalezalo im tylko na czasie a nie na przywroceniu hyperiona do pionu. Fakty moeia za siebie czyli to ze nie podjeli wspolpracy z zarzadca sanacjii. Teraz od drobnych ciulaczy nic nie zalezy ewentualnie moze byc informacja ze spolki o emisje papierow na pokrycie wierzycieli choc w to watpie bo glowni nie uplynnili udzialow w rynek aby zebrac po wyzszej cenie gotowke calu czas maja ponad 90 procent. Jedyne racjonalne wyjscie w tej sytuacjii to sprzedaz calego mss inwestorowi branzowemu na pokrycie strac. Drobnych nie wyroluja bo sad wyznaczy syndyka ktory to sprzeda i pokryje dlugi nie wiadomo po ile a w tej sytuacjii straca najwiecej duzi udzialowcy. Tu musi byc cos juz zaplanowane bo niewydaje mi sie aby prezes machnol reka na biznes za 200 miliomow ktory bedzie generowal przychody bex ponoszenia wiekszych nakladow.
  • Re: Info Autor: ~zarz [188.146.104.*]
    problem w tym, że mss nie przynosi  grosza, nic nie działa!! jak myślicie czemu zarządca wniósł o umorzenie sanacji mss, nie ma grosza na sanacje.... zresztą można go zapytać..
  • Re: Info Autor: ~Pretyou [37.47.0.*]
    podaj info ze zarzadca nie chce sanacjii mss. To osobna spolka zarzadca zajmuje sie tylko hyperionem no chyba ze sie myle do mss nic nie ma
  • Re: Info Autor: ~AUTOR [185.152.123.*]
    w MSS - ie jest drugi zarządca tam też sanacja odrzucona przez sad i też zaskarżyli ito nie pomogło. Sanacja dla spółek wyżej wymienionego to deska ratunku i przedłłużenie agonii. Ale zarządcy nie widzą wyjścia z sytuacji i stąd wbiosek o umorzenie sanacji
  • Re: Info Autor: ~autor [185.152.123.*]
    Prezes to już bankrut o czym mowa każdą złotówkę liczy
  • Re: Info Autor: ~haha [83.23.254.*]
    Zabawni są goście którzy piszą sami do siebie
  • Re: Info Autor: ~pravo [185.152.123.*]
    Naiwni co niektórzy
    sanacji nie ma a więc prezes w osobie ap trzech spółek hyp,mss.hyp zoo zrobi teraz co trzeba a potem UPADŁOŚĆ zobaczycie
    pa pa kaska Wasza moja nie bo ja już nie mam tego problemu straciłem ale spokojniej mam na koniec

• Re: Info Autor: ~haha [37.47.21.*]
    Ooo..nastepny mądry jak Salomon. Po co sie żalisz?Wypłacz się i więcej tu nie zaglądaj.
  • Re: Info Autor: ~art [185.152.123.*]
    Upadłości nie będzie bo sąd umorzy wniosek jak w Hawe brak kasy na przeprowadzenie upadłości i spółeczki pójdą na Ukraine i kamień w wodę.......................................... i goło i wesoło a niektórym tylko goło
  • Re: Info Autor: ~pravo [37.47.21.*]
    Mamy tu istny zlot wróżek i jasnowidzów!
  • Re: Info Autor: ~Pretyou [83.21.38.*]
    skad tyle nikow? Nic nie pisali a tu raptem taka nagonka i to ze uplynnili majatek ze poszlo zarzalenie na sanacje mss co jest bzdura.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.227.36.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~ecik [188.146.32.*]
    tak czy tak do piachu..
    z mssa nie ma nic i nic nie będzie, to co w hypku to może starczy na opłacenie syndyka!
    trzech złożyło wnioski o upadłość
    najgorzej mają obligatariusze, bo akcjonariusze przynajmniej mogli decydować ryzykując kasę na akcje takiego barachła,
    a tym dm wcisnął
  • Re Autor: ~aeti [188.47.126.*]
    Obligotariusze przejma mss bo za ich kase zostal wybudowany. Swiatlowody sa pozastawiane zastawami rejestrowymi. Może rada wierzycieli zrobi cos z tym mss.
  • Re: Re Autor: ~Buldozer [188.146.167.*]
    nikt nie chce sprzedac. jak tylko uruchomia beda wyscigi i lot na 1,75-2.0 zebranie i widly do 1-1,2 zebranie i widly do 1.75-2,0
  • Re: Re Autor: ~autor [185.152.123.*]
    UWAGA!!!!!!!!!

jAK ZDĄŻĄ BO ap kwity podobno szykuje a po co by jeszcze upłynić co się da nIE CZEKAJCIE bo wszystko stracicie.
    ten typ jest bezwzględny wydoi wszystkich i wszystko Ja wróżbitą nie jestem ale dużo wiem
  • Re: Re Autor: ~haha [94.254.129.*]
    jak byś dużo wiedział to byś nie pisał na podrzędnyn forum znawco
  • Re: Re Autor: ~gość [37.47.25.*]
    Ciekawe czemu nie podają infa o oddaleniu zażalenia na umorzenie postępowania sanacyjnego? Co chcą ugrać?
  • Re: Re Autor: ~Aleksander [212.106.162.*]
    A umorzone? Hehe. Mają pewnikiem terminy i układają pozostałe
  • Re: Re Autor: ~autor [185.152.123.*]
    Już zarząd w osobie piechockiego odwołał szwagra w osobie południkiewicza z rady nadzorczej a kazał mu być samoistnym prokurentem a to dlatego, że i tak za plecami piechockiego nic nie zrobi A ładniej to wygląda tak pewniej, dostojniej, ze zmiany następują. Papierów masa w tym tygodniu do przerobienia To widać po zmianach co do samoistnej prokury. Odżga też jest baaaaaaaaaaaardzo posłuszna i dlatego Tacy potrzebni bo już poza nimi nie mA PIECHOCKI POSIŁKÓW skłócił świat i oszukał i został sam wszyscy mają go w czterech................ W końcu sprawiedliwość go dopadła Czym wojujesz od tego giniesz. On pomału ze względu na głowę
[x]
HYPERION 3,70% 0,28 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.