• Ostatni gasi swiatlo Autor: ~Lgbt [5.184.212.*]
    Nie dopuszczacie do malych glow faktu ze ida spadki, kto kumaty ten sprzedaje. Dzisiejsza sytuacja potwierdza dawno przedstawiany scenariusz.
  • Re: Ostatni gasi swiatlo Autor: ~kolega [109.207.108.*]
    Ustawiajcie kosze bo jest dużo chętnych na oddawanie, taka okazja na kupno w promocji :D

• Re: Ostatni gasi swiatlo Autor: ~Alek [31.0.23.*]
    Tak tylko gdzie indziej to nonstop rosło. A tu ciągle spada.
    Zobaczcie jakimi ilosciami odwalili kurs. A teraz będą mielic
    To było do przewidzenia. Ale też jest to przegięcie. Po jednym raporcie świetnym obwalili. Teraz jeszcze lepszy raport i jest to samo. Czy w końcu się za o ktoś weźmie
  • Re: Ostatni gasi swiatlo Autor: ~Lgbt [5.184.212.*]
    Sprzedaj i zapomnij o tej spolce, zapraszamy na stoppointa, jeszcze macie szanse kupic po fajnej cenie :)
    Każdy ma swoje. Wy czekajcie na swoje a ja na swoje. Sprzedam za dwa trzy lata
    Dnia 2018-02-14 o godz. 16:06 ~Alek napisał(a):
    > Tak tylko gdzie indziej to nonstop rosło. A tu ciągle spada.
    > > Zobaczcie jakimi ilosciami odwalili kurs. A teraz będą mielic
    > > To było do przewidzenia. Ale też jest to przegięcie. Po jednym raporcie świetnym obwalili. Teraz jeszcze lepszy raport i jest to samo. Czy w końcu się za o ktoś weźmie

KNF?
  • Re: Ostatni gasi swiatlo Autor: ~Qwert [5.184.212.*]
    Problem w tym ze wyjsc chce kazdy ale nie ma komu sprzedac, jutro bedzie pewnie kolejne dobre info to sie znajdzie paru naiwniakow.Glowy do gory!
    A jakie dobre info może być na stopie mi powiedz ze przychodzisz tu naganiac?
  • Re: Ostatni gasi swiatlo Autor: ~zulugula [31.174.41.*]
    wale to i wywalam wszystko. kupie sobie coś innego. nie będę karmił kolarzy
  • Re: Ostatni gasi swiatlo Autor: ~nil [178.43.254.*]
    Ktoś musi zakończyć korektę mocnym akcentem.
    wywalam wszystko. nadstawiać się bo jak nie to skończycie na 1,16
  • Re: Ostatni gasi swiatlo Autor: ~yolo [94.3.127.*]
    juz wyrzuciles?
    kolego ja wywalilłem po 1,4 bo likwiduje konto w DM. po 1,28 tylko 4k mi poszło. ktoś wywala na maxa
    co za fiuty. tak uwalić kurs po takim raporcie. ja dawałem na prawo zeby nie było oskarżeń
  • Re: Ostatni gasi swiatlo Autor: ~joe_black [195.177.87.*]
    kto kumaty ten sprzedawał poniżej 1.3..ta..bardzo to o kumatości świadczy. Akcjonariat tu jest niezmienny od lat, nigdy tu nie rosło jak na spekulacyjnych śmieciach. mistrzowie sprzedający poniżej 1,3 za chwile znowu będę kupować powyżej 1,4 i sprzedawać ze stratą.. nie zauważyli tylko że tu na eskach się nie zarabia
    Wróżenie z fusów, rozwiązanie macie koło nosa a szukacie w kosmosie...
    Wywalanie trefnego papieru trwa już od paru miesięcy. Gdyby prawda miała rogi to by wam wszystkim oczy wypi**do*iła.
    Kto nie sprzedał dziś, ten odda w najbliższym czasie, ale taniej ;)
    siedziałem na papierze od sierpnia. tak ze cierpliwość straciłem. tutaj nie ma kto kupować zeby rosło. tylko liczą się podbitki. kurs powinien być dawno 2 zł.
  • Re: Ostatni gasi swiatlo Autor: ~greg [178.42.132.*]
    Sam jesteś kolarzyna i rżniesz głupa
    tylko nie kolarz. ktoś skupił moje 20k z rana po 1,39-1,41. nie waliłem w dół. ktos puści pakiet i lawina na 1,27. kto zna schemat tej popapranej gry to za wczas wywalił bo tu znowu będzie ponizej 1,2 i kiszenie. przykre to ale prawdziwe. 3majcie się i głowa do góry. kiedys tu będzie dobrze
    a z tym waleniem na 1,16 zeby się podstawiać to tylko głupi zart.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.146.38.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Ostatni gasi swiatlo Autor: ~piter [188.146.38.*]
    Ale jestes dowcipny że hej. Oprócz ciebie jeszcze walił Moc i kolarze. I mamy co mamy
  • Re: Ostatni gasi swiatlo Autor: ~bongo [109.207.108.*]
    Dnia 2018-02-14 o godz. 18:57 ~zulugula napisał(a):
    > tylko nie kolarz. ktoś skupił moje 20k z rana po 1,39-1,41. nie waliłem w dół. ktos puści pakiet i lawina na 1,27. kto zna schemat tej popapranej gry to za wczas wywalił bo tu znowu będzie ponizej 1,2 i kiszenie. przykre to ale prawdziwe. 3majcie się i głowa do góry. kiedys tu będzie dobrze

Jak będzie retro w modzie.

link
  • Re: Ostatni gasi swiatlo Autor: ~xxx [109.207.108.*]
    Dnia 2018-02-14 o godz. 17:24 ~zulugula napisał(a):
    > siedziałem na papierze od sierpnia. tak ze cierpliwość straciłem. tutaj nie ma kto kupować zeby rosło. tylko liczą się podbitki. kurs powinien być dawno 2 zł.

podbitki podbitkami, teraz czas na upadki i to spore.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.172.238.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.172.238.*]
    Na normalnej spolce to jest wzrost, wymiana akcjonariatu i dalszy wzrost. A tu jest wzrost, wymiana i spadek. I niestety jest tak od lipca. To nie ma co się dziwić że każdy chce uciekać. Tutaj są tacy że ładnie piszą że 2,5 zł za niedługo, myśleć i trzymać akcje a sami kręcą kółka bo wyczaili że dobrze idzie zarobić na tym. Od lipca to już z 10 x można było kręcić góra i dół
  • Re: Ostatni gasi swiatlo Autor: ~radzio [31.0.44.*]
    Jesli to mnie miales na mysli to napisze Ci kolego ze od momentu zakupu akcji alei nie sprzedalem ani jednej sztuki i zadnych kolek nie robilem. Pakiet mam niezmienny i nie sprzedam taniej niz po 2.5 zl. Poza tym ladnie nie bede juz pisal bo od dzis znikam stad. Bawcie sie dalej. Moim zdaniem jest jak jest bo sa tu inwestory jakie sa. Ja sobie poczekam bo spolka wyniki ma, kasa sie zgadza i kurs predzej czy pozniej sie urealni. Powodzenia znikam pzdr
  • Re: Ostatni gasi swiatlo Autor: ~nil [149.156.96.*]
    Radzio - Jestes jednym z niewielu, ktory wnosi tu rozsadek. Zostan prosze.
    Myślę że to Moc tu kręci kółka i zachwala. Nie kierowalwem do ciebie radzio tego posta
  • Re: Ostatni gasi swiatlo Autor: ~Mroste01 [94.254.131.*]
    Jestem na spółce od 2016r. Tez nic nie sprzedaje i czekam cierpliwie na znaczne wzrosty. Nie udzielam się na forum, ale chętnie czytam posty szczególnie takich osób jak Radzio. Dlatego prośba, żebyś co raz jednak tu zajrzał i coś napisał.
    Pamiętacie, inwestor kupil po 1,2 nie po to zeby stracić. Spółka jest zdrowa, niezadluzona a branza caly czas chłonna. Do Polski caly czas ściągane są 11 letnie samochody, a na wschód jeszcze starsze. Zapotrzebowanie na produkty Alejki będzie rosło.
    Pozdrawiam cierpliwych.
  • Re: Ostatni gasi swiatlo Autor: ~Kici [196.151.161.*]
    Ja też dalej jestem, a pakiet mam tylko coraz większy. Kolarze w jeden dzień zostaną bez akcji. Kupiłbym więcej za 1,17 i mniej, także czekam niech spada, choć trochę utknąłem na gamedevie typu farm i juju, a na wszystkich łącznie z Alejką liczę na 60-100% i tak mam zlecenia s porozstawiane. Nię pękać, fundamenty (w przeciwieństwie do gamedevu, gdzie się kupuje co innego) są tu mega mocne. Jak nie wpadną w overtrading, to będzie tu baardzo dobrze i to w miarę szybko.
  • Re: Ostatni gasi swiatlo Autor: ~Mroste01 [185.102.190.*]
    Farm też posiadam. Tam też trzeba cierpliwie z pół roku poczekać.
  • Re: Ostatni gasi swiatlo Autor: ~piter [188.146.195.*]
    Tu nie ma akcjonariatu tylko ścierwo od pedalowania. Od sierpnia z 1.5 zjechalismy na 1.2 po takich super raportach. Tu powinna być rakieta na 2 zł już dawno.
  • Re: Ostatni gasi swiatlo Autor: ~Qlimax177 [84.10.173.*]
    Wszystko moim zdaniem jest dokładnie tak jak ma być .Ulica się frustruje a gruby cierpliwie robi swoje.Im więcej coś jest warte tym więcej zachodu żeby tanio odebrać .Popyt na Nc znikomy więc po co przepłacać ulicy.
  • Re: Ostatni gasi swiatlo Autor: ~waq [89.75.41.*]
    Jedna ważna rzecz, rzućcie okiem na wykres NCINDEX - od roku mamy besse, widzę, że część z was problemów ze wzrostami doszukuje się wyłącznie w samej Alei, tymczasem duże znaczenie może mieć marazm na całym rynku - brak świeżego kapitału i impulsu wzrostowego
[x]
ALEJA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.