Przyznam dziwna ta wasza spółka która jest wyceniana na 2,5mln zł cała kapitalizacja a w kasie ma gotówki 2.2mln zł a przecież ma jakies dodatkowo aktywa trwałe .Tu będzie albo bardzo grubo albo cos jest ukrywane .
Ten raport to jakiś żart. Tu nic się nie zgadza. Sprawdźcie sobie sumy pozycji w kapitale własnym. Zaraz to będą poprawiać. Ktoś kto liczy te raporty chyba nie zna excela. Żenada.
Dnia 2018-02-14 o godz. 20:32 ~Ocik napisał(a): > Ten raport to jakiś żart. Tu nic się nie zgadza. Sprawdźcie sobie sumy pozycji w kapitale własnym. Zaraz to będą poprawiać. Ktoś kto liczy te raporty chyba nie zna excela. Żenada. > podaj co Ci nie pasuje w tym raporcie konkrety a nie ŻENADA.
Present 24 też zdołowali do 5gr i poszybował potem na 20 gr tu będzie podobnie spokojnie dojdzie do nominału wystarczy że ktoś zaryzykuje i przejmie kontrolę wystarczy pół bańki polskich zł i można podwoić kapitał Ja niestety nie mam takiej kasy więc mogę się tylko przygladac jak ktoś zarobi
Dnia 2018-02-15 o godz. 10:29 ~papa napisał(a): > ależ to rosnie, bedziemy bogaczami > Gdzie żeście byli jak spadało i nas ubierali Dziedzic i Skibniewski.