• Zniszczenie ajentów TXM Autor: ~INFO [95.160.159.*]
    Zarząd TXM przedstawił nową wizje firmy na 2018r a raczej nowe cięcie kosztów ajentów. Etaty zostały zredukowane aż o połowę, nawet na najlepszych sklepach. TXM zniszczył swoich partnerów biznesowych którzy prowadzą pond połowe sklepów całej marki. Tylko czekać aż ludzie zaczną masowo odchodzić, ludzie którzy utrzymywali tą firmę. Warunki podobno są aż tak tragicznie że na sklepach wielkopowierzchniowych (300-400 m2) ma pracować jedna osoba. Straty wynikające z braki obsługi, z obniżeniem jakości prowadzonych sklepów, prawdopodobnych strat wynikających z kradzieży będą tak duże ze firma już nigdy z tego nie wyjdzie.

NIE KUPUJCIE AKCJI TXM BO TUTAJ MOŻE BYĆ TYLKO GORZEJ

Podsyłam link gdzie ajenci firmy TXM pokazują jak bardzo zostali pokrzywdzeni:

link
  • Re: Zniszczenie ajentów TXM Autor: ~Obserwator [95.160.159.*]
    No to ładnie sie dzieje, oszczędności na pracownikach to najgorsze co może być, a jak sie czyta na forach to atmosfera zaczyna sie robić strasznie gorąca, ciekawie kiedy to padnie
  • Re: Zniszczenie ajentów TXM Autor: ~txm [46.254.73.*]
    jak tam, fajnie sie pisze z samym soba? a gowork to rzeczywiscie tak wiarygodne zrodlo informacji - fajnie sie czyta glupoty w stylu "jedna osoba ma pracowac w 400m2 sklepie"

słabe to, postaraj sie bardziej.
  • Re: Zniszczenie ajentów TXM Autor: ~Ajent [94.254.179.*]
    Czyżby jakas marionetka z góry próbowała ratować sytuację? gowork? Bardziej wiarygodny niż stwierdzenie że ktoś tu sam ze sobą pisze...
  • Re: Zniszczenie ajentów TXM Autor: ~Ja [176.221.123.*]
    To co na go work to szczera prawda niestety ...
  • Re: Zniszczenie ajentów TXM Autor: ~Obserwator [95.160.159.*]
    Ja zastanawiałem sie nad kupnem akcji, ale po przeczytaniu forum go work zrezygnowałem, opisałem tylko sytuacje która dzieje sie na forum a słyszałem ze to wiarygodne informacje. Nie pisze sam ze soba tylko to sa dwie te same wiadomosci od jednej osoby po dłuższej obserwacji.

Jeżeli masz inne informację, prosze daj znać bo jestem ciekawy.
  • Re: Zniszczenie ajentów TXM Autor: ~barbara51 [77.112.58.*]
    Dnia 2018-02-15 o godz. 21:26 ~Obserwator napisał(a):
    > Ja zastanawiałem sie nad kupnem akcji, ale po przeczytaniu forum go work zrezygnowałem, opisałem tylko sytuacje która dzieje sie na forum a słyszałem ze to wiarygodne informacje. Nie pisze sam ze soba tylko to sa dwie te same wiadomosci od jednej osoby po dłuższej obserwacji.
    > >
    > > Jeżeli masz inne informację, prosze daj znać bo jestem ciekawy.

w kazdym prawie miescie jest sklep txm wystarczy wejsc i samemu zobaczyc co sie dzieje nerwowosc panika
  • Re: Zniszczenie ajentów TXM Autor: ~Pracownicy [46.169.70.*]
    Polityka zarządu firmy TXM sprowadza się do nie ratowania firmy a jej bankructwa. Akcionariusze powinni zgłosić sprawè do prokuratury.
  • Re: Zniszczenie ajentów TXM Autor: ~txm [46.254.73.*]
    Tak, ale napisane w taki sposób żeby wyszło na odp na swój własny komentarz.
    Nie wiem czy widziałeś jednego z ostatnich newsów: http://www.dlahandlu.pl/nonfood/banki-wierza-w-txm,67793.html

Optymalizacja kosztów rzeczywiście brzmi groźnie dla pracowników, ale - co oczywiste - TXM musi je optymalizować, żeby utrzymać finansowanie. Myślisz, że jakby banki usłyszały od spółki, że w dużych sklepach ma być jeden pracownik na zmianie, to utrzymałyby finansowanie i udzieliły kredytów itp?
    Błagam, jakiemuś pracownikowi czy kierownikowi sklepu puscily nerwy bo nowy zarząd wprowadził coś nowego i nakreca czarny PR, przeciez wszystkie te wpisy na gowork pojawily sie w ostatnich dwoch dniach, komus sie chyba nudzilo w domu

• Re: Zniszczenie ajentów TXM Autor: ~txm [78.88.31.*]
    Człowieku nie wiesz to nie pisz głupot wpisy się pojawiły po spotkaniu z ajentami które miały miejsce w ostatnich dniach, a że jest jeden pracownik to święta prawda
  • Re: Zniszczenie ajentów TXM Autor: ~Zla [176.221.123.*]
    Bredzisz !!! Sama pracowałam na 200 m markecie więc się nie wypowiadaj !!!
  • Re: Zniszczenie ajentów TXM Autor: ~TM [46.169.70.*]
    Sama na 200m marketu i pewnie sama przygotowywałaś promocje wyprzedaże i obsługiwałaś klientów. BRAWO bredząca SUPERMENKA
  • Re: Zniszczenie ajentów TXM Autor: ~txm [83.3.58.*]
    Sama bredzisz dziecko nie znasz tematu nie komentuj !!!
  • Re: Zniszczenie ajentów TXM Autor: ~Zla [176.221.123.*]
    Sama przygotowałam promocję , bo robi się ją wcześniej a wykłada po zamknięciu marketu ... także nadgodziny po zamknięciu marketu za które nikt mi nie zaplacił ...i sama obsługiwałem klientów ... bo jestem supermenką
  • Re: Zniszczenie ajentów TXM Autor: ~Francuz [94.254.129.*]
    Jeśli tu tylu pracowników to napiszcie kilka zdań jak wyglada nowy model i co się zmieniło...
  • Re: Zniszczenie ajentów TXM Autor: ~Mmm [79.191.64.*]
    Nie o połowę tylko na sklepach wysokoobrotowych została 1/3
  • Re: Zniszczenie ajentów TXM Autor: ~Wkur__na [37.47.228.*]
    To jest po prostu świnstwo! Na pracownikach firma oszczedza (zabrane nawet umowy o prace) ale zeby robic reklame TV za gruba kase to juz nikt nie oszczedza!!!!
  • Re: Zniszczenie ajentów TXM Autor: ~hmmm [78.215.237.*]
    Promocja firmy w TV a tutaj ciagle narzekanie? Jakie macie w takim razie pomysły na przyciągnięcie klienta?
  • Re: Zniszczenie ajentów TXM Autor: ~łoś_luzak [94.254.131.*]
    Żeby mieć pomysły to trza mieć mózg. A te ujadacze mają przecież krowiego placka.
  • Re: Zniszczenie ajentów TXM Autor: ~Flash [37.47.2.*]
    Pomysł jest świetny. Niestety problem z obsługą klienta jest i będzie- braki w etatach. Mam nadzieję, że to nie zauważy na efektach kampanii reklamowej.
[x]
TXM 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.