Już za 3-4 miesiące tam wrócimy. Czy obronią 10,80, przy tych obrotach wszystko jest możliwe. Jutro scenariusz z luki hossy ..... i widzę jutro zasłonę czarnej chmury. Jak pisałem wcześniej po trochu kupuję następny przystanek -5%, jak się uda to świetnie, a jak w górę to jeszcze lepiej.
Ja dzisiaj wyszedłem ze stratą. Mogłem to zrobić wcześniej i zarobić na bitcoinie więcej, ale trzymałem bo głupio mi było się przyznać do porażki. Ale ja już tutaj nadziei nie widzę. Trzeba będzie odrobić tę stratę na czymś innym.;-)
Jeśli tak jest jak piszesz to tylko świadczy że dzisiejsze zagrania Fundów się dla nich sprawdziły zebrały z rynku trochę akcji .Tak jest zawsze jak balansuje się na granicy wsparć Ja zaryzykowałem i skupiłem troszkę akcji zabaczymy ile zarobię w tym tygodniu .
Prawie 3mld zysku netto to dlaczego nie kupować Spółka straciła 15% w ostatnim tygodniu odreagowanie należy się jak psu buda dlatego kupiłem na zamknięciu
dzięki Pier wczoraj pisałeś na Getback o PGE że jeśli obroni 10,8 to powinno być odbicie a więc mam zrobione zakupy po 10,81 i warto było dziękuję może coś jeszcze polecisz? Co myślisz o Ursusie spora przecena?
Dnia 2018-02-13 o godz. 17:39 ~oranginio napisał(a): > Już za 3-4 miesiące tam wrócimy. > Czy obronią 10,80, przy tych obrotach wszystko jest możliwe. Jutro scenariusz z luki hossy ..... i widzę jutro zasłonę czarnej chmury. > Jak pisałem wcześniej po trochu kupuję następny przystanek -5%, jak się uda to świetnie, a jak w górę to jeszcze lepiej.
co to jest 12, jak było ok. 15 we wrześniu 2017 :-)
A Trigon głupi daje cene nieco ponad 9 zł Zawsze kupowałem wbrew zaleceniom anali i dobrze na tym wychodziłem tu niżej niż 11.70 nie sprzedam muszę zarobić co najmniej 9%