I niby jaka to rewelacja sprzedają część swojej działalności i za chwilę co im zostanie , ja raczej widzę zwijanie biznesu ale kasy nie widać , jutro wyprzedaży cd
PROSPECTOR Sp. z o.o. zakupiony w 2008r. za 354 004,01 zysk za 2016 -129 239,35 i z czego tu się cieszyć sprzedają rentowną część i zobacz co im zostaje , popraw mnie jeśli się mylę , nie wiem o co im chodzi , czy dalej sądzisz że to informacja na wzrost , dziś silny spadek przy dużych obrotach , po świetnych wynikach jak myślisz kto sprzedawał a kto kupował , pokaż że się mylę , wzrosty ostanio robione na siłę paroma akcjami , kilka razy odbił się od 1,40 , spójrz na wykres
Dnia 2018-02-13 o godz. 19:45 ~KRAKUS napisał(a): > I niby jaka to rewelacja sprzedają część swojej działalności i za chwilę co im zostanie , ja raczej widzę zwijanie biznesu ale kasy nie widać , jutro wyprzedaży cd
TAK, TAK NAGANIACZU, moze podpisz sie z imienia i nazwiska
Może merytorycznie co napisałem nie tak , podałem kwoty z raportu za 2016 można sprawdzić , oceniam że sprzedali rentowną część i wygląda że całkiem niedrogo , skończyli inwestycje za którą zgarneli dobre pieniądze nie rozpoczeli kolejnej więc jak to wygląda napiszcie co im zostało i jaka jest tego rentowność , czy ja naganiam na spadki to raczej jest tu kilku frustratów nie mających pojęcia o giełdzie którzy naganiają na wzrosty choć ich nie ma , zaklinają rzeczywistość , nie widziałem waszych merytorycznych wpisów oprócz tego że ma rosnąć, jeśli opublikują coś wartego uwagi na pewno to odnotuję i kurs pewnie wzrośnie a na razie mamy korektę i tyle w temacie jej głębokość zależy od informacji ze spółki , a to że prezes kupuje to niby o czym to świadczy , prezesi często kupują a ze spółkami jest różnie po za tym to jego w dużej mierze firma i inwestują w nią , akcjonariusze dywidendy nie powąchają , liczą tylko na wzrost kursów a do tego potrzeba info o przyszłości a nie o przeszłośći