• Ktos Autor: ~Waltz [5.184.194.*]
    Opcja jest taka ze wplynie zawiadomienie do Prokuratury Krajowej o popelnienie przestwpstwa z art. 585 ksh. przez prezesow GJA oraz wspoludzial Prokuratury Okregowej w Gdansku, Nadzorcy Sadowego, Spolki Restrukturyzacyjnej Zimmerman Filipiak oraz pare innych instytucji ktore uczestniczyly w dzialaniu na niekorzysc akcjonariuszy.
    TO NIE JEST FAKE, SA DOWODY.
  • Re: Ktos Autor: ~WlodekZGdyni [94.254.180.*]
    Kto zalozyl portal wiezycieli? Informatyk pracujacy dla Gja, kim sa wierzyciele? Jakie korzysci z tego wala mieli ci od restrukturyzacji? Dlaczego nie podano wszystkich informacji odnosnie sprzedazy mieszkan? Jest wiele dowodow na to by januszy biznesu posadzic na lawie oskarzonych? Bedzie prawdziwy proces I prawdziwe oskarzenia. Tyle w temacie
  • Re: Ktos Autor: ~NikoKipas [109.207.108.*]
    Grubo :D

• Re: Ktos Autor: ~maku [83.29.9.*]
    dobrze!!! ja jestem za!!! ale znając życie nic i tak im nie zrobią niestety...
  • Re: Ktos Autor: sto1arz [5.172.255.*]
    zostałem z 20k akcji. są jakiekolwiek szanse że coś jeszcze się z tego trupa odzyska? mozna teraz cokolwiek zrobić?
    po ile kupowałeś?
  • Re: Ktos Autor: ~Jurek [188.146.101.*]
    Jakoś nikt z poszkodowanych nic nie robi. Widocznie nikt nie jest poszkodowany.....
  • Re: Ktos Autor: lakiluuk [109.207.108.*]
    Kiedy wrócą notowania? Są jeszcze tacy którzy mają chęć sprzedać.
  • Re: Ktos Autor: ~Walik [46.134.158.*]
    Może by powołać porozumienie akcjonariuszy tak jak zrobili na Elektrimie? Mniejszościowi zebrali pow 5% i teraz nawet Solo się z drobnymi liczy.
    Te raporty pisali jakie chcieli a teraz nagle nie potrafią przedstawić kolejnych zmyślonych bzdet? Taki problem nie do przejścia? Zablokowali kupno bo się boją że im się mniejszość powiększy.
  • Re: Ktos Autor: ~kolo [109.207.108.*]
    Jestem za porozumieniem. Mam ok 2% i mogę jeszcze dokupić jeżeli ktoś chce sprzedać, po tej cenie oczywiście.
[x]
GRJAGUAR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.