W nosie mam jego manipulacje 10,98 to dobra cena przed ostatnim rajdem na wifi. Elektrony to będą ostatnie spółki które wzrosną i ostatnie które spadną. Od dziś jestem w siodle pomiędzy dwoma szczytami.
My chcemy wzrostów!!!!! My chcemy wzrostów!!!!! My chcemy wzrostów!!!!! My chcemy wzrostów!!!!! My chcemy wzrostów!!!!! My chcemy wzrostów!!!!! My chcemy wzrostów!!!!! My chcemy wzrostów!!!!! Przecież Atom razem z Obajtkiem polazł do Orlena!!!!!
Czy 13 lutego będzie dniem Elektrona? Z przodu pięty z tyłu pięty zbliża się napięty Walęty!!!! 14 lutego będzie na bogato!!!! Będzie tyle kasiory że se można będzie od nowa życie ułożyć na BORA BORA!!!!! Ja już na wifi20 w siodle od piątku i ni uja tu też będzie jazda!!!!!!
Dziś rano jak sikałem to z sufitu kapało. Od piątku Elki na wifi20 a od dziś na PGE tam już jest wyszczał a tu będą potężne wrosty. Pała tak stanie że zęby wybije
Re: Te Grubas Autor: ~Franek_Chicago [97.46.1.*]2018-02-12 14:52 Ciekawie , ile ten grubasek ma w pasie ❓❓❓. ...
Siema Franek a pamiętasz jak Sołtys na Żółwiku Ci pisał żebyś te lepkie $ od świeżej farby trzymał jeszcze w rękach bo będzie niżej? Teraz się zamek zamknął, złamali złoty krzyż bo tak chcieli.
A tu czemu zwalono kurs na 10,82? na chwilę? w przeciągu ostatnich sesji?, ja tam w tych szpilkach do góry nogami nie lubię się ustawiać bo można zostać przygwożdżony , ale pamiętam takie zagrywki doskonale.
Zdechł pies i jego wszy. Gruby wiedział wcześniej i już dołował kurs. A teraz co będzie taki wpier że czerwone kozy z nosa będziemy dłubać? Albo wyniki już w cenie i teraz zbieranie pod przyszłościowe?