Chyba najwyższa pora na te spółkę. Spadać nie ma gdzie, więc będzie postój albo w gore, a jeżeli w górę to na ostro. Ten, kto zebrał akcje chce w końcu zarobić.
Jeszcze bawi mnie nasze miejsce w rankingu bankiera-494. Chyba zamykamy ostatnią dziesiątkę. Nie ma kogo ploszyc- jesteśmy tylko my i pracownicy / główni akcjonariusze dga.
Faktycznie jest Krzyś ( salce Krzyś!). Nie wiem czy zwrociliscie uwagę na kolejny dziwny fakt- akcji jest ok 1,1 mln, z tego 30% jest w rękach spółki z new connect notowanejj po 1 groszu
Część Arek, rzeczywiście nikt się tym dga nie interesuje, nie ma nawet ptzygodnych gapiów. A szkoda, bo nikt nie komentuje , że w ostatnim czasie dga podrozalo o niecałe 2 złote. Gdyby kghm dołożył 40% byłaby burza w internecie. Nie zamierzam ani kupić ani sprzedać po 6,50. Poplynalem w tym tygodniu na kontraktach. Mam dwie inne inwestycje , jedna do dokończenia a druga to coroczne zapelnianie magazynów, na giełdzie dużo straciłem do tej pory...tam zarabiam, a tu tracę. Założyłem sobie kaganiec- 200 tysięcy rocznie w gpw maksymalnie mogę wpompowac. Połowę już rozdysponowalem. Kupiłem m. in. Polimex , ale tam też miodu nie ma- jestem 30 groszy do przodu ma akcji. Na dga nie chce już ładować forsy, zbyt słaba jest płynność- to jest główny mankament tego waloru. Ale życzę szczęścia, zresztą i tak jestem z wami na pokładzie.
tak Ci tylko powiem. ..Polimex a DGA. ...bo jesteś fanem. ..zaczynaliśmy rok w tej samej cenie. ...gdzie oni gdzie my? ....zajrzyj czasem i porównaj. ...
Cześć Arek, Faktycznie twoje zaklęcia działają- przebite 7,00 złotych, dawno tego tutaj nie widziałem, a akcje dla mam jeszcze sprzed scalenia. Jeżeli nie wyskoczy żaden problem jak RC to powinniśmy daleko dojechać. Może nawet dokupię. Też myślę, że jesteś pozytywną osobowością- nie narzucasz swojego zdania tylko zwracasz uwagę na fakty. Dużo masz akcji dga? Pewnie kilka razy więcej niż ja...