a ci geniusze otwarcie mówią, że wchodzą w te ninteres. pięknie https://businessinsider.com.pl/finanse/kryptowaluty/mbank-zamyka-konta-za-handel-kryptowalutami/0twycmk
Próby naganiania na spadki. Fajnie czyli będzie się coś działo w tym roku. Ciutkę takie tępawe no ale jakie obroty na spółce to takie naganianie. Moja rada: naganiajcie ambitniej - na pewno dacie radę. Bo trochę średnio Wam to wychodzi.
tu nie trzeba naganiać samo szefowsto robi tą robotę swietnie. ambitnie działają żeby zejsć na grosze tak jak z VENO, później scalenie i jesteście ogoleni z 90% kapitału.
Wierzę, nie wierzę. Mam utopioną kasę i gitara - to maja kasa. Co do sprzedaży czy kupna to też moja sprawa. Jeśli chodzi o sytuacja to też mam swoje przemyślenia i nie sprzedam Wam akcji. Wole przerobić ten "papier" na papier toaletowy - dlaczego? Bo to moja decyzja, a nie Wasza.
jak twoja decyzaj i twoaj kasa to nie nagania jże będzie tu dobrze. siedź cicho i siemódł żebyś mało stracił. pamiętasz ja kveniacy wierzyli w sukces skłądaka? i jak wyszli na tym? chyab 90% w plecy
ja nie naganiam, ja tylko się smieję z tej super spółki. czy choc jeden pomysł im wypalił? auto - nie, jachty - nie, gry - nie bardzo.co tam jeszcze było? najlepiej to im wypaliłpatent na oskubywanie naiwnych akcjonariuszy. że tego Chu znaczy Quicha nikt jeszcze do piachu nie zaprosił.