Na tle roznych balonow i smieciuchow z new connect, ktorych kapitalizacja jest kosmiczna a zyski na minusie. Mi wystarczy kwartal w kwartal pol mln zysku osiaganych przez nasza spolke. Pzdr
Wyniki za IV kwartał - ostrożna prognoza: Przychody netto ze sprzedaży 14000,00 Zysk (strata) z działalności operacyjnej 833,00 Zysk (strata) brutto 151,00 Zysk (strata) netto 151,00 Aktywa razem 11500,00 Kapitał własny 9975,00 Liczba akcji na koniec okresu (tys. szt) 6650,00 Wartość księgowa na jedną akcję1,50 Zysk (strata) na jedną akcję 0,02
No dobra patrząc na wyniki poprzednich kwartałów, rozwój spółki to jeżeli nie puścili kasy na nie wiadomo co to wg mnie: Zysk netto: minimum 700 tys mój typ 800 tys wersja max optymistyczna 950 tys :)
Nie wiem ile Aleja zapłaciła za nową stronę internetową. Myślę że wpływy z emisji akcji w III kwartale w dużej części poszły na koszty, które poniosła w IV kwartale. Dlatego wyceniam akcje tak ostrożnie.
Ja liczę przychody ze sprzedaży, patrząc na porównanie 2017 i 2016 to za 3 kwartały 2017 przychód jest 2,5 raza większy niż za cały 2016 rok, a wtedy IV kwartał dał przychód większy niż 3 poprzednie Dlatego wg mnie 700 tys zysku (tyle co rok temu) to minimum
Arkusz pusciutki się robi. Wiedziałem że w zeszłym tygodniu była ostatnia szansa żeby zebrać jakąś ilość. Zobaczycie jak będą znikać zlecenia z arkusza w miarę jak będzie szło w górę
Bo pi tych wynikach jak okaże się że wykrecili grubo ponad dwie banki nie będzie już szans hamsko zbijac kurs
Nikt się na to nie nabierze. Więc teraz cuduja ile mogą żeby zebrać
Większość obrotu robiona jest między kontami po to żeby zbyt szybko nie szło w górę