a miał być rozkwit i naprawa.Nasz prezes potrafi być twardy i bezwzględny wobec własnych akcjonariuszy ale z niemieckim zarządem Windelna,który doprowadził do 24-26 mln euro strat juz taki nie jest!!! https://www.pb.pl/perla-z-portfela-mci-wycofuje-sie-z-polski-905064
. Akcje Windeln. de, niemieckiego e-sklepu z artykułami dziecięcymi, w którym największym akcjonariuszem jest MCI, na debiucie w 2015 r. kosztowały 15 EUR, a teraz oscylują wokół 2 EUR. Podobno prezes Windeln powiedział ,że akcje tej spółki trzeba traktować jak fundusz emerytalny. Akcjonariusze MCI bardzo dobrze znają to powiedzenie.
Dnia 2018-02-08 o godz. 10:35 ~namaste napisał(a): > . Akcje Windeln. de, niemieckiego e-sklepu z artykułami dziecięcymi, w którym największym akcjonariuszem jest MCI, na debiucie w 2015 r. kosztowały 15 EUR, a teraz oscylują wokół 2 EUR. Podobno prezes Windeln powiedział ,że akcje tej spółki trzeba traktować jak fundusz emerytalny. Akcjonariusze MCI bardzo dobrze znają to powiedzenie.
Jakbyś nie był trollem ignorantem to byś wiedział, że to właśnie MCI sprzedało większość posiadanego pakietu podczas IPO ( by potem odkupować po 3€ z groszami o ile mnie pamięć nie myli), zresztą FEEDO też im MCI sprzedało...
Dnia 2018-02-08 o godz. 11:35 ~namaste napisał(a): > A jakie to ma znaczenie , popatrz na kurs MCI . Było 13 jest 8 zeta , a bessa przed nami.
Zawsze jest jakaś bessa przed nami. Ot wielkie odkrycie ameryki, a hossa to już była na maluchach??? Nie wydaje mi się. Po za tym takie to ma znaczenie, ze nie cierpię mitomanów ignorantów. Ty prognozujesz bessę? Ty nawet nie rozumiesz ile akcji Windelna ma MCI, ile zarobiło na nim( bo gdybyś rozumiał to byś głupot nie pisał) a próbujesz przewidzieć bessę czy hossę na świecie. Daruj sobie.
Daruj sobie prognozowanie czy to bessy czy to hossy...
Teraz przeczytałem ten artykuł z linku od dd, a tam jasno napisane że wychodzili w IPO i sprzedali im FEEDO, wiec pewnie nawet nie czytałeś bo szkoda 2 dukatów...co nie zmienia faktu że Windeln miał być perłą w koronie, a czym jest każdy widzi.