Niestety, ale włos się jeży na głowie jak się czyta ten raport! Jak to niekompletne dokumenty i nie księgowane przy spółce giełdowej??? Brak słów. O wyniku nie wspominam bo mówi sam za siebie.
Niestety, coś mi się wydaje, że dłużej powisimy. Mam nadzieje, że do momentu, kiedy spółka poukłada sobie biznes. Teraz to dla mnie w sumie jeden ch.j. Wolałbym wisieć do końca niż żeby odwiesili po takim raporcie i w perspektywie odrzucenia zażalenia (oby nie).
Ja już tu się wypowiadałem że jedyną szansą na szybkie załatwienie sprawy to sprzedaż pakietu firmie ORANGE. Co do raportu to strata niższa niż przed rokiem o 6 mln, przepływy lepsze, stan należności dużo lepszy, natomiast strata duża a z tego raportu nie bardzo da się wywnioskować dlaczego. Tu musi być raport podpisany przez biegłego, bo bez tego to jakiś szacher macher. Raport kupy się nie trzyma. Wygląda tak jakby mieli przychody ale ich nie fakturowali... Strata z Hyperion SA nie wiadomo z czego wynika. Radosna twórczość ten raport.
A Ty co rzecznik prasowy Orangu? czy spekulant ktory liczy ze odkupi to co sprzedal po 28 groszy? Moze po 56 odkupisz jesli sie pospieszysz ze zleceniem jak tylko otworza.