Dnia 2018-04-04 o godz. 10:30 ~Gala napisał(a): > Twoja (Wasze) Ip mowi wiele
Wspaniała kontrwywiadowcza robota, Sherlocku!!! Ja bym jednak tobie radził, abyś zamiast sledzic IP zajął się studiowaniem wykresu. Jesteśmy coraz bliżej prawdy. Wyniki juz jutro!!
Dnia 2018-04-06 o godz. 10:50 ~a1 napisał(a): > Zatkakało Pana wynikami straszącego z IP ? :)
Jestem, jestem.... Nic mnie nie zatkało. Jedynie co mnie dziwi, ze po tak słabych wynikach, tak wolno opada na te obiecane dwa złote. Ale "langsam, langsam aber sicher". Miłej majówki.
Jest gorzej niz nawet ja sie spodziewalem. Ktos, kto widział co sie dzieje w firmie w tym czasie, nie dziwie sie, ze zaczął mocno sprzedawać od końca marca i sprawił ze kurs zanurkował. dzis pewnie da nura po raz kolejny. Ale jak mówił Woloszanski: "nie uprzedzajmy faktów".
Detektyw to chyba cztyać powinien umieć :) Ale jak ktoś chce koniecznie się przyczepić to zawsze znajdzie okazję. Widać wyraźnie - zresztą wystarczy przeczytać artykuł bankiera - że spółka miała o 1,4 większe koszty zarządu, bo chciała przejąć inną. Jest też rekomendacja dywidendy, kasy w spółce jest sporo, próbują przejmować, wystąpiły niekorzystne zmiany kursowe, przepływy operacyjne są na plusie - czy to są powody do takich spadków? Nie sądzę, ale komuś najwyraźniej na tym zależy - spoko, poczekam.
Dnia 2018-09-08 o godz. 17:28 ~Dziadtrans napisał(a): > Kto jeszcze pamięta jak w lutym 2018 mowilem , ze spotkamy sie na 2,80? > Zostało juz tylk 21gr. > Langsam langsam aber sicher
Jakim trzeba być mądrym inwestorem żeby wywalić z rana pkc po 2.5. Owszem mala ilość ale nawet dla zasady się tak nie robi. Jeszcze chwila tej farsy i będzie rajd w górę.