Mam z nim wielu znajomych wspólnych, to naprawdę spoko gość, a tu wylewa się na niego wiadro pomyj. Może faktycznie nie zawsze robił jak należy, ale kto robi? Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem!!!
Ja jestem dobrej myśli. Piotr już nie ma akcji spółki (tak mi się wydaję), więc nic go nie trzyma. Mógłby zostawić wszystko i odejść, a tak walczy. Może mu się nawet uda.
Maciek, jeśli chcesz riposty na Twoją wypowiedź podaj swój numer telefonu, maila - z przyjemnością powiem Ci, komu wisi kasę. Jeśli nie znasz realiów - proszę, nie wypowiadaj się, bo tak się składa, że jestem jedną z wielu osób, którym ten "spoko gość" jest winny pieniądze.
A skąd ja mogę wiedzieć, że gość wisi Tobie osobiście kasę? Bo skoro wisi Tobie to zapewne OSOBIŚCIE mu pożyczyłeś i znasz go. Jak jesteś jego znajomym to mu spamuj na facebooku, bo zapewne masz go w znajomych. Napisz do niego, a nie na forum obcym typom. Podsumowuję tylko fakty prawne.
Jak biorę kredyt w Getin Noble Bank to nie wiszę kasy osobiście Leszkowi Czarneckiemu, ani prezesowi Getin'a, tylko właśnie spółce Getin Noble Bank.
Rozumiem, że w ramach podwójnych standardów. Jak spółka fachowcy.pl wypuszcza obligacje i ich nie spłaca to nagle dłużnikiem jest prezes?
Jak ja kocham te wyjaśnienia, "nie to nie ja Ci wiszę kasę, tylko spółka", tylko ludzie często (niestety naiwnie) myślą, znam gościa, jest spoko, zapłaci, a potem to nie ja to spółka...