Dniem ustalenia prawa poboru jest dzień 7 lutego 2018 r.
8 lutego 2018 r. - rozpoczęcie przyjmowania zapisów w wykonaniu Prawa Poboru oraz Zapisów Dodatkowych
21 lutego 2018 r. - zakończenie przyjmowania zapisów w wykonaniu Prawa Poboru oraz Zapisów Dodatkowych
7 marca 2018 r. - przydział Akcji serii G objętych w ramach wykonania Prawa Poboru oraz Zapisów Dodatkowych
8 – 15 marca 2018 r. - przyjmowanie zapisów na Akcje serii G nieobjęte w wykonaniu Prawa Poboru i Zapisów Dodatkowych przez podmioty, które odpowiedzą na zaproszenie Zarządu
21 marca 2018 r. - przydział Akcji serii G podmiotom, które złożą zapisy w odpowiedzi na zaproszenie Zarządu
Ps. Za kka dni będzie tu jeden temat na tym forum..... Identyczny jak ten na mTRANS .... "Kiedy zostaną dopuszczone akcje do obrotu z tego zapisu" Poczyajcie forum mTrans to może przejżycie na oczy.... Siedze tam z zamrożoną kasą od lata 2017! A mogłem kręcic kołeczka po 2-3% na Wig20 Za ten czas mialbym juz 200%+ z tego kapitału co tam zamroziłem. Nigdy więcej PP. Warto przemyśleć i drążyć temat już dziś kiedy tymi akcjami będzie mozna handlować....????
Dnia 2018-02-07 o godz. 15:49 ~Bolek napisał(a): > Ps. Za kka dni będzie tu jeden temat na tym forum..... Identyczny jak ten na mTRANS .... "Kiedy zostaną dopuszczone akcje do obrotu z tego zapisu" Poczyajcie forum mTrans to może przejżycie na oczy.... Siedze tam z zamrożoną kasą od lata 2017! A mogłem kręcic kołeczka po 2-3% na Wig20 Za ten czas mialbym juz 200%+ z tego kapitału co tam zamroziłem. Nigdy więcej PP. Warto przemyśleć i drążyć temat już dziś kiedy tymi akcjami będzie mozna handlować....????
z memorandum
Zarządu Emitenta podjął decyzję, iż nie będzie składał na GPW wniosku o wprowadzenie Praw Poboru Akcji serii G do ASO NewConnect. Decyzja Zarządu podyktowana jest m.in. intencją „przyspieszenia” procesu pozyskania kapitału w wyniku emisji Akcji oraz ograniczenia kosztów emisji. Inwestorzy, którzy nie będą zamierzali wykorzystać Praw Poboru zapisanych na ich rachunkach inwestycyjnych, w przypadku chęci sprzedaży tych Praw Poboru, będą mieli możliwość dokonania transakcji jedynie poza rynkiem, np. w wyniku zawarcia cywilno-prawnych.
Bolciu nie miałem czasu odpisać wcześniej bo kreciłem twoje kółka na 3% a nie na 2% to raz. Odpowiedziałem w taki sam sposób jak twoja teza że tutaj będzie tak samo jak na MTRANS. Jakiś konkret dasz czy to jest po prostu Twoje widzimisię. Oczekujesz elaboratu czemu na Biztech będzie inaczej? pisząc jakieś teorie spiskowe wyssane z brudnego palucha. Kolego Bolciu ni huhu.
W biurze maklerskim alior ( przez www ) nie da się zapisać na akcje dla zapisu podstawowego Wylicza mi ile mam praw poboru i na ile akcji mogę się zapisać. Gdy wypełnię ilość i kliknę "złóż zapis" pokazuje błąd "Wystąpił błąd. Przepraszamy za niedogodności.". Zgłosiłem to na infolinię pierwszego dnia zapisów i nic nie poprawili. Ktoś ma podobny problem ?
Po ich zarejestrowaniu i dopuszczeniu do obrotu, tej daty nie zna nikt na świecie. Jeszcze za wcześnie na takie informacje, dopiero trwają zapisy na akcje.
13-go dzwoniłem i powiedzieli, że już nie pierwsze zgłoszenie mają z Biztechem i że w ciągu kilku dni powinni to naprawić. Dzisiaj sprawdzałem i nie zrobili... Żeby tylko się z tym wyrobili do 20-go
jaki wooodospad czlowieku ? moze i byc sypali gdyby sie akcje z PP usredniły te po 11gr obiete, ale wychodzi na to, że tak się nie stało i chyba prędko nie stanie... a nawet gdyby się uśrednily to trzeba pamietać jaki był kurs w dniu PP i ze to emisja 3:1 a nie 1:1 wiec mi wyszlo ze srednia to 14,75. Ponizej 15gr. nikt nie odda, chyba ze głupi. Tak, że reasumując praktycznie jesteśmy na dnie historycznym !
ci co nabyli prawa poboru po 11 gr i sie zapisali to juz chyba mogą srzedawać te co mieli tak ? Jak dopuszcza do obrotu akcje z PP to i tak pięknie zarobią 50-60% ?