1-2 gr pewnie zobaczymy. Szkoda spółki. Powini juz dwa trzy lata temu intensywnie szukać inwestora lub podpiąć się pod branże gier. Sami sobie to zrobili. Nie mieli fachowca od zarządzania. Wizjonerzy i utalentowani ludzie to jednak za mało.
jutro i kolejnych dniach zobaczycie ze ile byscie akcji nie wystawili to wszystkie zostana odebrane oczywiscie taniej zwracam uwage ze tutaj sa glowni akcjonariusze czyli nie bylo wysypywania sie kolejnych az do 100% free floatu malo tego akcje byly przejmowane od niektorych grubych przez inne spolki od poczatku cos mi tu nie gralo i ciekawy jestem jak bedzie sie nazywala spolka w ktorej ta technologia wyplynie ponownie
Dnia 2018-02-07 o godz. 00:55 ~gracz napisał(a): > jutro i kolejnych dniach zobaczycie ze ile byscie akcji nie wystawili to wszystkie zostana odebrane > oczywiscie taniej > zwracam uwage ze tutaj sa glowni akcjonariusze czyli nie bylo wysypywania sie kolejnych az do 100% free floatu > malo tego akcje byly przejmowane od niektorych grubych przez inne spolki > od poczatku cos mi tu nie gralo i ciekawy jestem jak bedzie sie nazywala spolka w ktorej ta technologia wyplynie ponownie
Czyli uwazasz, ze ktos to wskrzesi ? A nie latwiej im odebrac zwyczajnie pracownikow dajac im umowy w innym podmiocie ? Nie trzeba sie bawic w upadlosci i inne badziewia.
kupilem dzis troche po 2gr licze na zakup po 1gr jeszcze :) radze uwazac by za duza kwote nie kupwoac kapitalizacja tylko 200tys zl wiec jak kupicie za ponad 10tys zl akcje to bedziecie musieli o tym rynek poinformowac ze przekroczyliscie 5% akcji w spolce ;)