a tu bajek o odwieszeniu ciąg dalszy :-))))) Czy za następny rok dotrze do was że lojdzik nie wróci do notowań czy dopiero za kilka lat? Baca geniuszu i co powiesz, tak wszystkich pouczałeś, a zostałeś sam z papierem toaletowym, hahahaha
Wydaje się, że każdy co ma coś do napisania na forum jest umoczony, bo inaczej po co tu zaglądać???Więc po co te przepychanki, już dawno prawo powinno chronić małych akcjonariuszy przed takimi praktykami spółek, lecz nadal nie ma żaden rząd takiej mocy sprawczej by to zmienić! Pozdrawiam ludzi dobrej myśli.
Spółka zamknie rok , jak te jakieś roczki-barany wybeczą się i opuszczą to forum. Spokojnie czekać , nie ma innego wyjścia i tyle w temacie. !!!!!!!!!!!!!!
Ja kupowałem w przedziale 4-8 gr. i jaki to sens miałoby sprzedawać po 2-3 gr. Ja świadomie zostałem z akcjami i teraz jest tylko jedno jedyne wyjście - czekać cierpliwie na lepsze czasy. Baca! Serdeczne Ciebie pozdrawiam i wszystkich, którzy podobnie myślą.
Ciekawe w tym wszystkim jest tylko jedno , dlaczego nie ma żadnych informacji ze spółki ? czy jest upadłość , czy jakieś ugody ? czy ..... no właśnie . Cisza i tyle. Kaczmarczyk ma 24 mln szt. papierków po 25 groszy , branych za kasę , po co ? by stracić ? . Pożyjemy zobaczymy , szkoda tylko zamrożonej kasy . Pozdrawiam i czekamy. A aaa na CFI / Intakus czekałem 2 lata ale zysk to wynagrodził z duuuużą nawiązką. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dnia 2018-02-06 o godz. 18:23 ~JuzRoczek napisał(a): > a tu bajek o odwieszeniu ciąg dalszy :-))))) > Czy za następny rok dotrze do was że lojdzik nie wróci do notowań czy dopiero za kilka lat? > Baca geniuszu i co powiesz, tak wszystkich pouczałeś, a zostałeś sam z papierem toaletowym, hahahaha