• do kunta kinte Autor: ~proboszcz_belzebub [83.23.253.*]
    sluchaj co sie trzesiesz przeciez ty masz 10 lat spokojnie oddasz po 1 zl.
  • Re: do kunta kinte Autor: ~set [31.0.83.*]
    Wygląda na to, że posiedzim tu trochę niestety. Jakieś info że spółki, że wszystko jest ok, szacunkowy zysk za 2018 , przyhamuje spadki. A tu cisza...
  • Re: do kunta kinte Autor: ~wątpię [81.219.4.*]
    Dnia 2018-02-05 o godz. 14:18 ~set napisał(a):
    > Wygląda na to, że posiedzim tu trochę niestety. Jakieś info że spółki, że wszystko jest ok, szacunkowy zysk za 2018 , przyhamuje spadki. A tu cisza...

Watpię aby cokolwiek z tych rzeczy, o których piszesz, przyhamowało grające tu automaty. :(

• Re: do kunta kinte Autor: ~kunta [78.10.210.*]
    Jak ogłoszą upadłość albo zły wynik albo jak obligacji nikt nie kupi to za 10lat odbije .tu dobre info to zjazd dlatego po wynikach zjazd psychicznie się przegotowuję taj-10% i wszystkim czekających na wynik tak radzę.ja mam 10lat to odbije i poczekam
  • Re: do kunta kinte Autor: ~kunta [78.10.210.*]
    Spoko ja wytrzymam ale z tego co widzę brak logiki mnie ten kapitał nie martwi ,dziś 2 razy dokupiłem mam 10lat i czekam .bo wieże i żaden zjazd mnie nie zniechęci ,tylko to nie logicznie wygląda z tego co widzę ty też 10lat będziesz czekać .
  • Re: do kunta kinte Autor: pytek21 [78.10.162.*]
    Też dziś to dokupiłem, 120 akcji, niedawno dokupowalem po 18,40, trudno, gdybym wtedy poczekal miałbym więcej akcji dziś za ta samą cenę.
    Ale tego się nie przewidzi. A spółka na tyle perspektywiczna że nadal uważam że warto.
  • Re: do kunta kinte Autor: ~Janusz [84.38.25.*]
    Nie odda po 1 zł, bo dziadostwo będzie zawieszone na zawsze!!!!
  • Re: do kunta kinte Autor: ~Kimek [77.252.62.*]
    Nie oddam sprzedam po 05 żeby spuścić nisko będę puszczać ttak dziennie a puźniej upadłość tak bym chciał i taki mam plan
  • Re: do kunta kinte Autor: ~Janusz [95.160.9.*]
    Nie odda po 1 zł po 10 latach, bo minęło 6 i już jest niżej!!!
[x]
CAPITEA -0,82% 0,49 2026-05-15 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.