• Dobre perspektywy na miedzi Autor: ~KRYS_nowy [195.205.221.*]
    W stanach korekta musi być i jest zdrowa. Ważne że surowce dobrze się trzymają.
  • Re: Dobre perspektywy na miedzi Autor: ~KRYS_nowy [195.205.221.*]
    Prognoza 8000 $ za tonę.
  • Re: Dobre perspektywy na miedzi Autor: ~Zbrozło [77.46.94.*]
    Nawet ceny miedzi nie pomagają, kontrakty up a ten shit ciągle w dół. Wykres KGH i kontraktów rozjechaly się, cóż może to normalne na szulerni w polszy i nie ma co się dziwić.
  • Re: Dobre perspektywy na miedzi Autor: ~Daniel [193.59.130.*]
    Od października 2017 notowania miedzi i notowania kghm się rozjechały.
    Miedz drożeje, a kghm spada. Zastanawiające, bo nie można przecież wszystkiego zrzucić na tanie waluty, awarię pieca w Głogowie, czy też pewne decyzje zarządu. Jest już za duża różnica. Myślę, że będzie korekta i to duża. Tym bardziej, że prognozy na miedz są b. dobre.
  • Re: Dobre perspektywy na miedzi Autor: ~kghm [5.172.235.*]
    poprostu nie ma kto kupowac !!! to jak to ma rosnac!!!!! kiedys zrobia jazde na tym syfie jak przestana grac na innych!! nic nie poradzimy obroty jak w warzywiaku
  • Re: Dobre perspektywy na miedzi Autor: piotrek1987 [94.254.174.*]
    http://forsal.pl/artykuly/1101670,liczba-autobusow-elektrycznych-potroi-sie-w-ciagu-7-lat.html ,myślę ze ten rok jest ostatnim kiedy jest możliwe cofniecie sie kursu kghm poniżej 100zl,a pojzniej już tylko w górę comspowodowane będzie rosnącym pobytem na miedz,nikiel,srebro.Jednak to tylko moje zdanie mogę się mylic
[x]
KGHM 7,30% 376,50 2026-06-02 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.