Witam. Posiadam akcje Państwa spółki. W związku z tym mam pytanie odnośnie ostatnich informacji pojawiających się w raportach spółki - rezygnacja członków rady nadzorczej ? Czy spółka ma zamiar podjąć w tym kierunku działania zaradcze. Nasuwa mi się drugie
Pytanie z tym związane. Czy spólka planuje jakieś nowe inwestycje, o których poinformuje akcjonariuszy lub działania zmierzające do poprawy płynności obrotu akcjami ??
Odpowiedź od spółki : Dziękujemy uprzejmie za zainteresowanie Spółka oraz kontakt i przekazanymi w nim uwagami. Rezygnacja Członków Rady Nadzorczej, Zarządu czy też zmiany w Akcjonariacie jest naturalnym mechanizmem ewolucji każdej organizacji, w tym również Sapling. Proceduralnie kolejnym krokiem w tego typu przypadkach jest zwołanie Walnego Zgromadzenia Akcjonariuszy i powołanie nowych Członków Rady Nadzorczej. Odpowiadając na Pana drugie pytanie; naturalnie spółka pracuje nad nowymi rozwiązaniami biznesowymi, które pozytywnie w opinii Zarządu wpłyną na rozwój Sapling. Wszelkie istotnie dla rozwoju Spółki zdarzenia będą komunikowane w raportach. Uprzejmie prosimy o śledzenie komunikatów oraz analizę raportów okresowych za 2017 rok. Najbliższa publikacja raportu kwartalnego planowana jest na 14.02 br.
dzieki za wklejenie odpowiedzi 1982,to niedlugo powinno byc info o zwolaniu wza to robi sie bardzo ciekawie pozdr akcjonariusz czekamy mam nadzieje ze uda sie jeszcze w poniedzialek kupic po 7gr
Dnia 2018-02-03 o godz. 14:32 ~1982 napisał(a): > Jak będzie walne to się wybiorę. Ewidentnie jest coś na rzeczy. Nie ma już tak dobrych spółek do zarobku.
Oczywiście. Pan siedzi prze kompem od 8:55 by zakupy zrobić w czasie, ale nic jeszcze nie kupił, a odezwie się jak czasami coś się ruszy i podłączyć się pod zbiorowy pakiet - jeśli będzie... Inwestor jak się patrzy.
Się nie ekscytujcie, ale rację ma chłopak. Jeden zarzeka się, że będize robił zakupy i posiedzi tu od początku, a potem nic się nie dzieje. To jak taką osobę poważnie traktować? Tutaj nie ma na co się obrażać. Peace!
a jednak coś jest na rzeczy skoro badają http://infostrefa.com/infostrefa/pl/wiadomosci/29607449,sapling-sa-8-2018-podpisanie-umowy-o-badanie-sprawozdan-finansowych-spolki-za-2017-i-2018-rok