• ktoś...? coś...? Autor: ~Lusia [37.26.199.*]
    link/

link/

To artykuły ogólnodostępne z netu. Może wygladac na to, że po śmierci jednego z założycieli i głównych akcjonariuszy chcą uporządkować strukturę akcjonariatu...
    Obecnie spółka ma siedzibę w Białymstoku w Białostockim Parku Naukowo-Technologicznym, a ostanio jest mowa w jednym z inf o przeniesieniu jej siedziby do Warszawy...

może szykują komuś spółkę na tzw. odwrotne przejęcie, bo wszelkie ostatnie Inga że spółki mogłyby na to wskazywać...

Dywagacje: może CCC szykuje miejsce na obuwie.pl, spółkę którą kupili a miala zamiar samodzielnie wchodzić na giełdę...?
    Wszak Pan Robert to były kolega i wspólnik Pana Miłka z m.in. CCC (Pan Miłek w Sapling też był/jest udziałowcem - tylko przez zabieg księgowy zszedł poniżej 5%), a udziały w ilości ponad 10% posiada Pani Katarzyna Procyszyn.
    Czy to nie byłoby logiczne?
  • Re: ktoś...? coś...? Autor: ~robinson [37.47.12.*]
    Dnia 2018-02-03 o godz. 10:24 ~Lusia napisał(a):
    >link/
    >
    >link/
    >
    > To artykuły ogólnodostępne z netu. Może wygladac na to, że po śmierci jednego z założycieli i głównych akcjonariuszy chcą uporządkować strukturę akcjonariatu...
    > Obecnie spółka ma siedzibę w Białymstoku w Białostockim Parku Naukowo-Technologicznym, a ostanio jest mowa w jednym z inf o przeniesieniu jej siedziby do Warszawy...
    >
    > może szykują komuś spółkę na tzw. odwrotne przejęcie, bo wszelkie ostatnie Inga że spółki mogłyby na to wskazywać...
    >
    > Dywagacje: może CCC szykuje miejsce na obuwie.pl, spółkę którą kupili a miala zamiar samodzielnie wchodzić na giełdę...?
    > Wszak Pan Robert to były kolega i wspólnik Pana Miłka z m.in. CCC (Pan Miłek w Sapling też był/jest udziałowcem - tylko przez zabieg księgowy zszedł poniżej 5%), a udziały w ilości ponad 10% posiada Pani Katarzyna Procyszyn.
    > Czy to nie byłoby logiczne?

dzieki lusia za linki no ciekawie sie robi a kurs na dnie i kto te akcje pana roberta przejac zona katarzyna
  • Re: ktoś...? coś...? Autor: ~1982 [89.64.1.*]
    Ludzie to było w 2015 roku. To nie ten gość !!
  • Re: ktoś...? coś...? Autor: ~Lusia [37.26.199.*]
    poczytaj więcej, tylko sobie sam znajdz, a nie czekasz....

Jak nie ten gość, to skąd Miłek w akcjonariacie?
    Kurde mówię ci że to nie ten gość. Sprawdź w KRS. Sprawdź w grafikach gogle. Ich jest dwóch procyszynów.
    Chyba to jednak ten gość. Fakt. Dziwiło mnie tylko dlaczego zalega w akcjonariacie.
  • Re: ktoś...? coś...? Autor: ~FrEdek [94.254.164.*]
    Jasne, że to ten sam człowiek.
    Wystarczy chwilkę pogrzebać w necie:

https://www.imsig.pl/szukaj?imiona=ROBERT_KRZYSZTOF&nazwisko=PROCYSZYN&rok=68&strona=1
    Do nierozgarnietych:
    - należy przejrzeć wszystkie 3 podstrony
  • Re: ktoś...? coś...? Autor: ~Roger [94.254.129.*]
    Każdy kombinuje jak może żeby taniej kupić.
  • Re: ktoś...? coś...? Autor: ~Akcionarriuszusz [94.254.167.*]
    A nie prościej iść na walne i zapytać, każdy może
  • Re: ktoś...? coś...? Autor: ~Elchapo [94.254.131.*]
    Prościej tylko akcji już nie kupisz w dobrej cenie. Od poniedziałku przyspieszają zakupy.
  • Re: ktoś...? coś...? Autor: rf- [86.63.116.*]
    No ciekawe ciekawe... Fuck.. od wtorku do końca tygodnia nie mam dostępu do notowań... dramat!

• Re: ktoś...? coś...? Autor: ~robinson [37.47.44.*]
    Dnia 2018-02-03 o godz. 23:22 rf- napisał(a):
    > No ciekawe ciekawe... Fuck.. od wtorku do końca tygodnia nie mam dostępu do notowań... dramat!
    >

tym lepiej dla ciebie rf:)))a co na telefonie nie masz notowan
    Niby mam, ale notowania mBanku to jakaś katastrofa jest, ale może masz rację. Może lepiej bym nie obserwował ;) W przypływie emocji można wiele głupot narobić ;)
  • Re: ktoś...? coś...? Autor: ~sicario [37.47.2.*]
    ważne żebyś mial w poniedziałek rano dostęp bo pożniej już tylko będzie drożej
    :) Ja już dawno po zakupach jestem, nawet plecy miałem przez chwilę, ale cierpliwość jest tym, co trenuję od lat na NC z różnymi skutkami, oby tym razem czekanie się opłaciło.
[x]
SAPLING 0,00% 0,01 2019-01-16 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.