scalenie i ucieczka jak zwala do 1 zl to zmienia zapis pod pretekstem dbalosci o rozwoj spółki i daja kolegom emisje po 20 groszy i zrobia biznes zycia popem pojada do 2 j wszystko oddaja ulicy i tak w koło wszystko dla rozwoju firmy i zapełnią wworki pod korek a was puszcza w skarpetach o ile wam na nie starczy to wydmuszka gieldowa do robienia kasy na glupcach takich jak wy DAWCY KAPITAŁU TU JUZ NIE MA CO ZBIERAC chciałem jeszcze odrobic to co tu kiedys straciłem ale poddaje sie niech strace te 40 tys odrobiłem na cfi moze kiedys kto wie po 30 groszy moze sie skuszę
jakie akcje ja mialem sl na 2.9 na calosc mnie juz tu nie ma od 13 sesji mam na ciagłych i codziennie mam bekę bo ustawiłem jak wychodziłem z psem do ogrodu przychodze po i jestem odebrany w calosci teraz tylko patrze i nie moge wyjsc z podziwu jak was obrobili na 38% w 12 sesji chomik i kolega chomika teraz wystraszona ulica z 5000 tys akcji bedzie puszczac do 1 zeta
ROK TEMU PODBITKA Z 0,55 NA 0,92 POD NIBY SKUP AKCJI A TERAZ ZROBILI NASTĘPNY NUMER Z DOFINANSOWANIEM I JAZDA Z 1,26 NA 3 ZŁ I ZAZD NA NOWE MINIMA PRZED WAMI. CO ZA BANDA ZŁODZIEI