• Tu będzie 20 zł ! Autor: ~Ard [37.47.51.*]
    J.w
  • Re: Tu będzie 20 zł ! Autor: ~Ard [37.47.51.*]
    Wspomnicie moje słowa ,że tu tyle będzie
  • Re: Tu będzie 20 zł ! Autor: ~Luka [31.2.109.*]
    Czego tobie i wszystkim życzę. Fundamenty są, kasa jest. Tylko grać.
  • Re: Tu będzie 20 zł ! Autor: ~SI_ [80.49.200.*]
    Jak się w poniedziałek rynek obudzi to atakujemy 5 zł na początek. Gra idzie o mega stawkę.
  • Re: Tu będzie 20 zł ! Autor: ~Trend [5.60.74.*]
    Dnia 2018-02-02 o godz. 16:22 ~SI_ napisał(a):
    > Jak się w poniedziałek rynek obudzi to atakujemy 5 zł na początek. Gra idzie o mega stawkę.

Dotacja wejdzie w kapitały własne, będzie systematycznie wchodził nowy majątek spółki na stan. Nie jedna spółka z WIG-PL się nie umywa do Sfery. Ja czekam, aż nowe fundy wejdą do spółki. Copernicus kupił niedawno akcje Dektry z małego parkietu. Może kupi pakiet Sfery? Jak nie oni to może Snajper, czy Altus ze swoimi funduszami. Oni lubią takie projekty i nie boją się kupować na NewConnect dobrych spółek, a tych jest mało. Sferka zalicza się do grona wzorowo zarządzanych biznesów.
  • Re: Tu będzie 20 zł ! Autor: ~20zl [109.173.150.*]
    beda kupowac fundy i inne grubasy sporo wyzej jak to bylo na Cloud jak z 1zl poszedl na 30zl to dopiero sie ktos ujawnil w spolce i poszlo dalej na 120zl
  • Re: Tu będzie 20 zł ! Autor: ~Sferek [109.173.150.*]
    Ciekawe czy sie otworzy wogole w poniedzialek? Jak myslicie? Wielu ludzie przespalo info w piatek bo bylo w pracy i nie kupilo tylko kilka osob sprawilo ze uroslo 20% a co bedzie jak sie setki ludzi tubzleci? Arkusz podazy jest tu bardzo slaby mozna latwo napompowac na ok 8zl tyle warta spolka z obecna dotacja na ponad 30baniek a wyceniana tylko na 10mln na gieldzie w tej chwili. Ciekaw jestem jak szybko ta cena sie zmiebi czy moze bedzie to wolniejszy lecz stabilniejszy wzrost. Najblizsze sesje nam wszystko wyjasnia
  • Re: Tu będzie 20 zł ! Autor: ~Iris [178.43.49.*]
    Zapowiada się na długą jazdę w góry.
  • Re: Tu będzie 20 zł ! Autor: ~Info [31.2.119.*]
    Spokojnie, będą wahania, ale ten kierunek jest oczywisty.
  • Re: Tu będzie 20 zł ! Autor: ~Inwestor [95.41.55.*]
    Dobra spółka to rzadki okaz na newconnect. Może się tutaj nie zarobi 1000%, ale strachu nie ma aby zaryzykować zakup papierku spekulacyjnie pod ten dość konkretny komunikat. Może być rok parabolicznych wzrostów. W 20 zł nie wierzę na stałe, ale koto wie może na chwile wybić i na dwie dychy.
  • Re: Tu będzie 20 zł ! Autor: ~kierownik [46.215.226.*]
    Dzień po dniu do przodu jedziemy w dobrym kierunku. W karnecie niewiele akcji, a jak burza się rozpędzi to 20 zł realne.
  • Re: Tu będzie 20 zł ! Autor: ~sferek [109.173.150.*]
    ja dzis wywalilem neicc ce rosnac cos dobre i 10% zysku niz nic a jutro znow zlapie sie okazje jakas po infie jak dzis np na energoinstal info z piatku i +46^ a tu cos slabo jak na takie info to juz nie urosnei powrot do bazy 1.80 za pol roku pewnie wystrzeli jak wybuduja te 1300km sieci i wykaza jakis wiekszy zysk, pozdro
  • Re: Tu będzie 20 zł ! Autor: ~esss [37.7.229.*]
    Ciekawe kiedy fundusze się ujawnią ? Pewnie będzie info po raporcie. To samo z obligami, czy kredytem. Czekamy.
  • Re: Tu będzie 20 zł ! Autor: ~zuo [185.234.90.*]
    Dnia 2018-02-02 o godz. 12:09 ~Ard napisał(a):
    > J.w

No i nie ma.

Naganiaczy tez nie ma, widocznie sie pozbyli papiera w push&dump w sierpniu 2020.

Kto został?
  • Re: Tu będzie 20 zł ! Autor: ~Gaguxx [37.8.231.*]
    Ja zostałem
  • Re: Tu będzie 20 zł ! Autor: sniezix [176.221.120.*]
    też jestem, ale na wiele już nie liczę
  • Re: Tu będzie 20 zł ! Autor: ~raport [31.178.130.*]
    Ciekawe o której wyniki podadza
  • Re: Tu będzie 20 zł ! Autor: ~śżc [176.221.120.*]
    podali, raport równie dobry co roczny, cały czas do przodu
  • Re: Tu będzie 20 zł ! Autor: ~Gaguxx [37.8.231.*]
    Tylko kurs o tym zapomniał heh
  • Re: Tu będzie 20 zł ! Autor: ~DrobnyAkcjonariusz [91.192.199.*]
    Do końca roku tak będzie. Wpadnę tu w listopadzie albo grudniu Bajo.
  • Re: Tu będzie 20 zł ! Autor: ~kral [31.60.129.*]
    Dlaczego nie 50 albo 100, naganiaczu? Ta spolka to takie dno, ze ludzie nawet glupot nie chca pisac.
  • Re: Tu będzie 20 zł ! Autor: ~śżc [178.235.180.*]
    w jakim sensie dno? wszystkie parametry - zysk, kapitał, przychody z raportu na raport tylko w górę. kiedyś był zarzut, że nie mają strony www nowoczesnej i nie są frontem do klienta, wszystko to ogarnęli
  • Re: Tu będzie 20 zł ! Autor: ~Gaguxx [37.30.26.*]
    Zgadza się! Pomału, po cichu. Obstawiam, ze w 150-200 dni będzie stabilne 2 zł. A jak się ktoś przy akcjach zacznie kręcić i próbował dogadać przejęcie to spokojnie będzie nie taniej niż wartość projektu, który to bodaj na 60 baniek był (a w zasadzie jest). Czy dadzą zarobić 400%? Pożyjemy zobaczymy. Ja tu od 2018 siedzę i „pachnę”. Po drodze uśredniłem i jestem za „złotówkę”.
  • Re: Tu będzie 20 zł ! Autor: ~śżc [178.235.180.*]
    właśnie SFN jest na tyle fundamentalnie zdrowe, że mi by to szkoda nawet było wywalać na podbitkach pod raporty. przy dzisiejszej cenie ta spółka jest wyceniana niżej niż robiący to samo Telgam, który jest kilka razy mniejszy przychody/zysk. a przecież a w Sferze lada chwila będzie wystrzał zasięgu, jeśli docisną mocno podpinanie nowych klientów to wzrosty zysku i przychodu będą imponujące
[x]
SFERANET -2,86% 4,42 2023-07-07 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.