Na koncie spółki jest już 4 862 566,28 zł na poczet zrealizowanych prac ! Zaliczki wyniosą 95%. O jakich problemach z finansowaniem ktoś tu pisał :) !!!
Może być ciężko z zakupami niżej 3 zł. To fakt. Ciekawe czy jakiś nowy gracz się ujawni ponad 5% po piątkowych obrotach. Zdziwię się jak ABS nie zaprosi do współpracy kolejnego funduszu.
Z mojego doświadczenia dobre info, a szczególnie w ferie działa do dwóch trzech tygodni. Sprzedawał bym pod koniec lutego jak wyczerpie się potencjał zakupowy. Może się uda, że będzie ponad 16 czy 21 sesji wzrostowych i stabilizacja, potem spadek i rozsądne wyceny, gdzieś około 7/9 zł. Może kilkunastu.
Badz tu madrym teraz. Bie wiem czy sprzedac na ok+50% jutro rano bo tak sie moze otworzyc tylko nie wiem czy zdolam taniej odkupic w ten sam dzien. Ogolnie to chce poczekac ze sprzedarza do ok 8zl tylko nie wiem czy wytrzymam yak mocny wzrost zawsze oddaja za wczesnie czesto w polowie wzrostu pewnie wykrusze sie przy 4zl tu w tym tygodniu a wy polecicie jeszcze wyzej.