• ale juz nie ze mną Autor: ~pelikan [79.124.99.*]
    popatrzcie na historie cfi to wam otworzy oczy z 7 na 189 jedni sa milionerami inni bankrutami wszystko zgodnie z prawem ja uszczkomlem 540 tys inni zostali bankrutami tu bedzie tak samo tylko w innej skali był wzrost 130% wysypali poinfo i objecie emisji i beda 300% do przodu a jedni over no cóz to jest gpw ona jest po to zeby zarzady i RN opływały w kase a biedota na to sie zbierała na gpw 20 lat radze uwzac ja juz nie musze ryzykowac 80 % kasy kupilem po 4 polimka i spokojnie czekam az dobra zmiana mnie uszczesliwi teraz powolny rajd na 20 3-lata
  • Re: ale juz nie ze mną Autor: ~Mickey [77.114.2.*]
    Będziemy teksknic za Toba bardziej niż za mama... pozdrow wszystkich i nie wracaj już tutaj
  • Re: ale juz nie ze mną Autor: ~haa [109.173.150.*]
    bedzie mozna zarobic ladnie na indata jakby tak na ok 10gr spadl to z pewnoscia bedzie spore odbicie ja czekam na atrakcyja cene obecnie jest za wysoko jak dla mnie za drogo wciaz, nie kupuje na gorkach - patch wykres najlepiej na dolkach jest brac perly :D
  • Re: ale juz nie ze mną Autor: ~Powazny [77.114.2.*]
    Serio? A ja myslalem ze to wlasnie na gorkach trzeba brac... ale bystry jesteś, dzięki za pomoc teraz zmienie taktykę!
[x]
INDATA 0,00% 0,31 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.