uwalając kurs, bądź co bądź zdrowej spółki, ale do jakoś dziwne by było lub dostali prikaz od ptaka żeby wywalić częściowo a on do nich prywatną emisję skieruje - jakieś dziwne te ich częściowe uszczuplenie w akcjonariacie i jest zastanawiające z punktu widzenia że spółka nie śmierdzi jakimiś złymi wynikami. Czy to się nadaję na KNF? Jak sądzicie? Może czas założyć koalicje akcjonariuszy Indaty i zacząć się bronić kierując pisma o wszczęcie procedury sprawdzającej poczynania komunikaty a sypanie akcjami.
Tez mysle ze musi byc dobrze w firmie bo inaczej by nie kupowali a non stop widze tylko kupno.. prawie nikt nie sprzedaje. Ewidentnie ktos mega szarpie. Bez kozery podnosze target na10
informacjami też grają, bo dlaczego nie wywalali jak było 7zł czy 8zł lub chociaż 5zł (dawniej 0,50zł) a dopiero teraz "muszą" ? Kiedy tyle dotacji, skupu akcji i w drodze łącznie ze spółką zależną. Dla mnie to nie jest wywalanie dla wiedzy że się źle dzieje ale wywalanie dla układu zbicia ceny aktualnej.
I mamy kolejnego perfidnego naganiacza. Takie teksty ze tu będzie grubo to dobry antywskaznik. Sypali od 3 pod śmieszny komunikat. Ulica napalona odbiera towar. Tak. Jest grubo. Ładnie na ulicy zarabiają.
dobra src ,ja wam napisze co o tym myslę.Ulica ,spółdzielnia czy ktokolwiek inny nie przerzucili tutaj takiej ilości papieru.Firma przynosi zyski,obniża koszty ,nawiązuje nowe kontrakty ale miała pewne naleciałości nazwijmy to natury politycznej.Teraz następuje oczyszczenie i przeniesienie akcjonariatu i pewnie za chwilę wyjdzie kto akcje zbierał w dużych pakietach.wk w okolicach 10zł wskazuje na to ,że raczej ktoś upychający papier za 20% wartości na nim nie zarobił -czas pokaże kto miał rację ,może to nie jest spółka o najsilniejszych fundamentach ale przy takiej niskiej kapitalizacji dzieją się tu ruchy naprawdę niespotykane i zadziwiające.Ja papier trzymam i prędko go nie oddam-i nie naganiam tu nikogo na jakiekolwiek działania -po prostu dzielę się własną opinią Tyle w temacie -w lutym ruch w granicach 3-4zł dla mnie jak najbardziej obowiązujący Pozdrawiam
Dnia 2018-01-31 o godz. 20:34 ~FX napisał(a): > Na każdą jedną sprzedaną akcję jest jedna kupiona. > > Dziś wyražnie ktoś skupował, wynika to z ceny i obrotu
Dzisiaj sprzedający został wyczyszczony do zera. Skończyły się ukryte sprzedaże i kurs na dużych obrotach odbił w górę. Tak dużą ilość akcji w jedną sesję mógł odebrać tylko inny grubas. Ulica tego nie wzięła bo stała z boku przestraszona. Zakładam że w ciągu 2-3 dni będzie info o zwiększeniu stanu posiadania i jazda w górę.