dobrze czytajcie komunikat nastepny as wywalil akcje to sa samarytanie którzy wiedza ze akcje beda rosnac i wam za bezcen wam je daja ha a oby dwaj was wydymali i sprzedali na wzroscie który sami wywolali i uciekli oni dobrze wiedza co sie dzieje w spolce i uciekaja i po to byla komsolidacja zreby dalej was doic teraz dowiecie sie o emisji ktora bedzie bez praw poboru dla swoich po 1 zyla nigdy nie wierzcie tym co podaja te komunikaty oni to robia pod siebie jutro -20% tu moze byc smutny koniec INDATA TO SZULERNIA KTÓRA POWINNO ZAJAC SIE KNF SZOPKI ZŁODZIEJSTWO W BIAŁYCH REKAWICZKACH
Infornacja z. 26.01 sprzedsł 254 000akcji i to musiał zrobić wcześniej, dziś przemielili 500 000akcji i ktoś kupił te akcje, może oni poprostu zaczęli grać, jak większość tutaj.
CZLOWIEKU ONI TO PCHNELI OD 3 W DÓŁ MAJA OD DNIA SPRZEDAZY 3 TYGODNIE NA UJAWNIENIE TEGO CO SPRZEDALI SKAD WY TU JESTESCIE SCALILI AKCJE PUSCILI TROCHE BZDURNYCH INFO WYWOŁALI POPYT A SAMI W TYM CZASIE UCIEKLI GDYBY BYLI PEWNI SA SA DOBRE INFA I WSZYSTKO JEST OK TO ONI BY SIE POZBYLI AKCJI KTÓRE BY ROSŁY HA HA NAPEWNO ONI WIEDZA COS CZEGO WY NIE WIECIE ROBACZKI A DOWIECIE SIE NIEBAWEM ALE ONI OD WAS ODBIORA PO .50 GR I ZNOWU JAZDA DO 1 ZLI TAK W KÓŁKO WY JESTESCIE DAWCAMI KAPITALU DLA TAKICH LUDZI JAK CI DWAJ GDYBY SPOŁKA MIAŁA SZIE DOBRZE TO ONI BY NIE UCIEKLI TYLKO KUPILI PO 500 TYS AKCJI TERAZ BEDZIE ZJAZD I ONI O TYM JUZ WIEDZA SPRZEDALI PO 3-2.7 A KUPIA PO 50 GRDO ZŁOTÓWKI TAKIE SAME BYDŁO ROBILI NA PMPG TYLKO TAM JEDEN ORZESZEK TAK CWANIAKOWAŁ PAN PREZES
No ktoś kupił. Ty i reszta ulicy. Sam po 2.36 po spadku z 3 kupiłem ale jak zeszło poniżej 2.30 to oddałem jak zobaczyłem konkretne zrzuty. Podbili przed komunikatem a później sru sypanie. Pewnie wiele osób kupiło dzień po komunikacie i trzyma do dziś bo przeczytało ze akcja warta 5 zł. Naganial taki jeden grubasek. Gdzie on teraz jest?