• Kolejny ucieka.... Autor: ~Lipton [46.134.76.*]
    Jw. Powoli uciekaja z tonacego statku
  • Re: Kolejny ucieka.... Autor: lakiluuk [109.207.108.*]
    60 groni na horyzoncie :D
    Dani kto wam tak po cichu wychodzi? Szkoda, kibicowałem wam ale widzę że nadzieja umrze ostatnia.
  • Re: Kolejny ucieka.... Autor: ~Wesoły_Romek [78.88.231.*]
    Jak spadnie do 30 gr to biorę pożyczkę hipoteczną pod mieszkanie i wykupuję cały FF :)
  • Re: Kolejny ucieka.... Autor: ~nil [178.43.254.*]
    Zauważ że, gdy WIG szedł do góry - przez cały grudzień i pół stycznia upychali akcje po 1,13 - 1,15. Nie było wtedy wzrostu kursu -"górki". Potrzebowali szybko kasy na inne akcje. Teraz na korekcie WIGu wracają z kasą i chcą odkupić taniej Aleję. Już pisałem kiedyś, że będą musieli odkupić drożej. Zbliża się dzień publikacji raportu za 2017 rok. Cwaniaczki chcą zarobić dwa razy a Aleję pewnie po 1 zł odkupić. Tak to widzę. Kto chce niech sprzedaje - nikogo nie namawiam do trzymania :).
    Nie wydaje mi się, ktoś po prostu wychodzi z tej spółki bo widzi że to za jakiś czas wróci do odpowiedniego poziomu, wychodzi tak żeby nie zaniżyć zbytnio kursu. Wychodzi by wejść w inną spółkę która ma przyszłość na wzrosty, wychodzi z alei ponieważ merytoryczne dyskusje o niczym, nie przynoszą już efektów i nikt nie ma zamiaru inwestować w tą spółkę. Ostatnie infa które miały podbić kurs do 2 zł nie przyniosły efektu więc coraz większa liczba inwestorów zauważa że czas wycofać kapitał z tej spółki.
    Czas przyniesie odpowiedz i zweryfikuje kto miał rację, podobna sytuacja jak na Mgames, miało być 5 złociszy a teraz nikt nie chce brać nawet po 9 gr. Agonia.
  • Re: Kolejny ucieka.... Autor: ~piter [188.146.39.*]
    wywal wszystko i idz na inne super spółki
    Dnia 2018-01-31 o godz. 17:06 ~piter napisał(a):
    > wywal wszystko i idz na inne super spółki

Nie mam tej spółki bo nie zdążyłem kupić przed sztucznym wybiciem. Jak wróci na 30 gr to może kupię, o ile nie dodrukują kolejnych paru baniek jak na Mgames.
  • Re: Kolejny ucieka.... Autor: ~piter [188.146.39.*]
    zebyś chłopzyno chociaż naganiać potrafił to by można było coś ciekawego poczytać. ale ty zwykły trol po gimnazjum jesteś. Dostała mama 500+ i dziecku dała na giełdę
    Dnia 2018-01-31 o godz. 18:06 ~piter napisał(a):
    > zebyś chłopzyno chociaż naganiać potrafił to by można było coś ciekawego poczytać. ale ty zwykły trol po gimnazjum jesteś. Dostała mama 500+ i dziecku dała na giełdę

Ten tekst jest szczytem Twoich możliwości?
    gdy to czytałem, autora tekstu wyobrażam sobie tak:
    link
  • Re: Kolejny ucieka.... Autor: ~Alek [79.185.217.*]
    ale sie usmiałem czytając te porównania i wyceny , normalnie buhahahahaha

wiecie co, widać ze ekipa której zalezy tu na utrzymaniu za wszelką cenę kursu widocznie jednak ma wielki ból że wiecej akcji traci niż zyskuje na tej operacji i stąd pojawienie sie takich wynaturzeń na forum , bo zeby to jeszcze potrafiło użyc jakis argumentów, ale porównując aleje do mgames to totalnie sie pogrzebał
    zobaczcie mamy dwa tygodnie do wyników za 4 kwartał , mozemy sie domyslac ze beda dobre , poza tym niedługo raport miesieczny i pierwsze informacje o rozpoczeciu sprzedazy na Europę

likuukiku słabe to było , powiedz mocodawca niech lepiej popracuja nad naganianiem
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.146.39.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    hahaha, dobre, dobre ;) Powodzenia życzę i kolejnych pomysłów na nabycie naiwnych inwestorów.
  • Re: Kolejny ucieka.... Autor: ~joe_black [195.177.87.*]
    Coś miszczowie wam nie idzie ta nagonka. od miesięcy pierd... o wychodzeniu. a akcje to ten sprzedający chyba sobie drukuje bo mu się nigdy nie kończą. niestety na tej spółce nie znajdziecie frajerów, dzieci też tu nie inwestują żeby wierzyć w bajki.
    Od 5-6 miesięcy mamy trend horyzontalny. Parę osób na pewno w tym czasie wyszło, weszło i jeszcze kilku to zrobi zanim pójdzie o kolejny poziom w górę. Na wiosnę będzie się już wyżej mieliło. Nie spodziewam się szału ale spokojnie 10-20gr wyżej w ciągu kilku miesięcy. Mi to wystarczy, komu nie to sprzedaje. Wbrew wielu nie spodziewam się tu spekulacyjnych ataków, a raczej stabilny wzrost 20-50% rocznie. Na lokacie tyle nie zarobie a tu z minimalnym ryzykiem mogą sobie pieniądze leżeć.
    Gra się na śmieciach, na dobrych spółkach się inwestuje.
  • Re: Kolejny ucieka.... Autor: ~dracos [83.27.3.*]
    tu nie będzie stabilnego wzrostu, zapomnij. nie ta spółka i nie ten rynek. mocne ruchy poprzedzone konsola.
  • Re: Kolejny ucieka.... Autor: ~radzio [78.131.197.*]
    Wychodza niby wszyscy a tu kurs praktycznie w miejscu. Znawcy sie znalezli hehe. A w sumie tak widze ze zawsze przed wybiciami kursu sie uaktywniaja.
  • Re: Kolejny ucieka.... Autor: ~NieLeszcz [46.134.76.*]
    Slepy jestes? Nie widzisz jakim kapitalem jest podtrzymywana cena? Kurs sie strasznie osowa a po takich raportach mialo juz byc 2 zlote. Ktos tu dobrze to nazwal... Lawina startuje.
  • Re: Kolejny ucieka.... Autor: ~Alek [31.0.23.*]
    Musicie się bardziej postarać niestety.
    Jak dla mnie bajka. Okazja do dobrania. Prosiłem o sypniecie na 1,16 i dziękuję bardzo
    Dnia 2018-01-31 o godz. 21:34 ~Alek napisał(a):
    > Musicie się bardziej postarać niestety.
    > > Jak dla mnie bajka. Okazja do dobrania. Prosiłem o sypniecie na 1,16 i dziękuję bardzo

No, no, promocja....
    Która się nigdy nie skończy :D
  • Re: Kolejny ucieka.... Autor: ~nil [178.43.254.*]
    Masło zdrożało, inflacja rośnie więc przykro mi bardzo ale od lutego kupuję i sprzedaję akcje troszkę drożej.
    Jak komuś będzie za drogo to konkurencja ma jakieś podobne po 9 gr.
    Miłych snów
  • Re: Kolejny ucieka.... Autor: ~dani [91.216.213.*]
    lakiluuka liptona nikokipass i inne nicki z tych ip możecie ignorować :D co jakiś czas się wypowiadają, zapiszcie sobie numery :D są bez grosza, to Wam mogę zagwarantować. Niestety żadna spekuła to nie jest :D Paru leszczy ze stoppointa, którzy dają upust frustracji przy nieudanym x razie odpału... :D
    Merytorycznie z nimi nie porozmawiacie, ani w żaden sposób. Spółki nie znają i piszą bezsensu w stylu 30gr... poważnie :D:D? Niedługo stoppoint dobije im do groszówek i znikną na jakiś czas z forum bankiera :D
  • Re: Kolejny ucieka.... Autor: ~Alek [31.0.23.*]
    Fakt trzeba im współczuć. Bardzo ich tam rozgromili. I nie widać perspektyw żeby jakoś z tego wyjść. Trzeba im współczuć
  • Re: Kolejny ucieka.... Autor: ~Alek [79.185.123.*]
    ależ to dzieciaki potrafia tylko łapki klikać, hahahahaha
[x]
ALEJA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.