• lejek sprzedażowy uruchomiony. Autor: ~Pop [37.47.7.*]
    cel jednocyfrowka
  • Re: lejek sprzedażowy uruchomiony. Autor: ~ooooo [95.160.154.*]
    jutro lejek na łeb będzie się lał
  • Re: lejek sprzedażowy uruchomiony. Autor: ~lejekzysku [193.218.148.*]
    lejek daje koeljne swietne kontrakty w USA i mamy nadmiar chetnych na akcje. Jest pmylka co do ceny literowka i zamiast 32 mamy 22 ale to wypadek przy pracy. Firma jest warta 32 niezawodnie, zatem mamy nadplaty i potrzebe rzucenia na rynek akcji po wycenie BOS.
    A nowy kontrakt zaskakujacy w USA dzisiajszy to najlepsza nagroda dla inwestorow.
    Nabyc akcje po 22 i moc sprzedac po 45 za pol roku to inwestycja roku.

• Re: lejek sprzedażowy uruchomiony. Autor: ~kadu_z_lekka_szydera [188.122.27.*]
    Dlaczego tak skracasz horyzonty i ograniczasz marzenia?
  • Re: lejek sprzedażowy uruchomiony. Autor: ~QtoQ [84.227.111.*]
    No I sie zaczelo.Jedyne sensowne dlaczego to to dlaczego bankier przyciaga niedopieszczonych cieniasow umyslowych,ktorych w prawdziwym zyciu nikt nie slucha.Wypocaja to wewnetrzne cisnienie w postaci silowej „orginalnosci“...148 nachalnie no nawet nie naganiajacy..raczej bezradny i tupiacy nozkami.Jednak analfabeta.Reszta...no by zostawic slad na sniegu..taki zolty.Zanim wezmiecie sie do recenzowania czegokolwiek,obojetnie w ktora strone, dajcie sobie powiedziec,ze jezeli jestescie tacy w realu ( a tam jest pewnie gorzej,bo bez zaslony animowosci nie otwieracie pewnie geby i wlazicie w tylek szefowi) to sie nie dziwie,ze pozostaje silenie sie na orginalnosc w internecine.
    Te smieci ,beda teraz zawalac watek,jak na farm 51,brasterze i wielu innych.Jestem za wprowadzeniem cen zury...oczywiscie ze mna jako hypercen zor
  • Re: lejek sprzedażowy uruchomiony. Autor: ~hazard [91.189.219.*]
    Niemerytoryczne posty są w obie strony. Są tutaj również frustraci wyśmiewający spółkę i jej rozwiązanie. Mamy więc przełomową technologię i nikt na tym forum nie jest w stanie tego obalić albo potwierdzić. Zatem na podstawie konkretnych informacji każdy może sobie wyrobić opinię co do prawdomówności spółki i skali "wynalazku". Sama cud-technologia to oczywiście pierwszy krok do sukcesu. Drugi to zarabianie na niej. Jak mówi prezes, 90% firm z tego sektora upada i to tym trzeba pamiętać. Dobrze jest jak ktoś chłodzi gorące głowy, ale róbmy to sensownie.
    Rynek to tysiące scierających się opinii. Patrz CDR i short squeeze.
  • Re: lejek sprzedażowy uruchomiony. Autor: ~kuna [24.12.147.*]
    ,,Mamy więc przełomową technologię i nikt na tym forum nie jest w stanie tego obalić albo potwierdzić''

To forum jest dla Ciebie wyznacznikiem czy ta technologia jest przełomowa czy nie?
    https://prawy.pl/33220-magazyn-mit-obok-zuckerberga-stawia-10-innowatorow-z-polski/
    DataWalk zwyciężył w tym konkursie.
    Cris Westphal twórca Visual Analitycs ( to firma została sprzedana dla Ryteon za 2.5mld$)
    twierdzi ze chce utrzeć nosa Palantirowi a gość jest w USA guru jeżeli chodzi o analizę danych i Ty te fakty zestawiasz z bredniami troli?
    i uważasz ze to jest nierozstrzygnięta sprawa?
    Ze strony forum raczej nie spodziewałbym się ze dostaniesz twarde dowody ze technologia działa i jest dobra
    ale czytaj wnikliwie jak cos takiego znajdziesz to daj znać.

• Re: lejek sprzedażowy uruchomiony. Autor: ~tu [87.207.165.*]
    Opublikowano 27 czerwca 2016.
    To było bardzo bardzo dawno temu.
    Jakieś 24 mln zł temu.
    Pilab może spalić jeszcze 100 mln i okazać się końcu klapą
    To jest loteria, a losy na loterii kupuje się za 3 zł a nie za wszystko.

Za moje losy place sam
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-wyznawcy,30064651.html
  • Re: lejek sprzedażowy uruchomiony. Autor: ~hazard [91.189.219.*]
    Kuna, do mnie docierają argumenty typu jacy ludzie są zaangażowani, patenty w USA, nagrody, wyróżnienia itp. Z tego co widzę na fimikach to cała platforma wygląda na prawdę bardzo profesjonalnie. W mojej opinii to wygląda bardzo dobrze i mogę zainwestować w to moje pieniądze ale nie dam sobie uciąć ręki za to. Życie pokazuje, że były już większe przekręty np. jak afera Theranosa i Elizabeth Holmes.
    Koronnym argumentem w dyskusji są liczby i do kiedy one nie wyjdą na plus zawsze znajdą się sceptycy. Ja również wbrew pozorom staram się nie mieć klapek na oczach. Mieć świetną technologie czy produkt a zarabiać na niej to dwie rzeczy.
    A przecież ja podałem cytat do czego się odniosłem, napisałeś ze na forum nikt nie potwierdzi
    i nikt nie obali ze spółka dysponuje unikalna technologia.
    Pamietam dyskusje nad tym na forum jak mądrzy inaczej wywodzili ze nic nowatorskiego nie maja
    a tu bach nagroda MIT dla innowatora poniżej 35lat którego technologia może zmienić świat.
    Myslisz ze zamknęli ......w kubeł? nie dalej pisali te same smuty ze to nic innowacyjnego, dlatego na pewne osoby mam wywalone
    bo dyskusja do niczego nie prowadzi, trol będzie trolowal bo taki jest jego cel niezależnie od tego co się dzieje.

Czy zarobią na tej technologii to już zupełnie inna kwestia, natomiast to ze technologia istnieje nie wymaga potwierdzenia na forum
    Nie wiem czy do końca się jasno wyraziłem, po prostu stwierdzenie ze nikt tego na forum nie potwierdzi ani nie obali
    jak gdyby potwierdza trolowanie bo niby sprawa nie jest jasna, sprawa jasna jest i nie musi tego potwierdzać jakiś trol na forum.
    Moze pisać ze tak nie jest do zes...... nia, ale nie jest to zadna kontrargumentacja tylko smęcenie nie dodawaj temu rangi.

[x]
DATAWALK 2,52% 130,00 2026-05-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.