• Co oprocz AAL macie jeszcze w portfelach? Autor: ~Kes [188.117.146.*]
    Mam troche wolnej gotówki, szukam czegos mocnego fundamentalnie I z prespektywami.
    A skoro macie Avie to zapewne Wasz profil brdzie mi odpowiadał.

Pozdrawiam.
  • Re: Co oprocz AAL macie jeszcze w portfelach? Autor: ~Inwestor [194.242.62.*]
    Ja liczę na BBI Development w tym roku: kończą niemal wszystkie projekty które trwają od 5 lat i są nisko wyceniani i to przed największymi skokiem wartości projektów. Do tego koniunktura jest dobra wiec Sezam czy Konesera powinni sprzedać za dużo większe pieniądze niż to pewnie było zakładane 3 lata temu.
    Miałem jeszcze Asbisa- ale sprzedałem po wynikach sprzedaży za grudzień ale chyba za wcześnie
  • Re: Co oprocz AAL macie jeszcze w portfelach? Autor: taish0 [83.20.94.*]
    Zasugerowałbym Asbis, ale Kolega sam wspomniał. Oczywiście trzeba patrzeć na to, że 2 lata temu po koszmarnych wynikach Asbis był groszówką i jeżeli ktoś chce pakować się w tę spółkę na long, to podstawową rzeczą jest zdać sobie sprawy dlaczego tak się stało i ocena takiego ryzyka w przyszłości.

Innych spółek ze swojego portfela nie polecę, uważam że analiza techniczna i fundamentalna są tak samo ważne i wybrane przeze mnie walory zachowują dobrą równowagę. Jeżeli Avia wyjdzie z konsolidacji dołem, to też ją brutalnie sprzedam i poczekam aż pojawią się sygnały odwrotu trendu.

Co do BBI DEV, jest w tak długotrwałym trendzie spadkowym, od linii którego książkowo odbił się niedawno kurs, że kupowanie akcji bez kompletnej wiedzy na temat firmy uznałbym za ryzykanctwo.

• Re: Co oprocz AAL macie jeszcze w portfelach? Autor: wrak_czlowieka [31.0.123.*]
    Asseco Poland

Triton Development

Tower Inwestment

KGHM

Asbis

Pragma Faktoring

W poczekalni m.in. Amica, Alumetal, ABC Data, GetBack.

• Re: Co oprocz AAL macie jeszcze w portfelach? Autor: ~sasklacz [87.206.37.*]
    Sporo CDR, troche innych gamedevow w tym duzo za duzo JJB i duzo za malo Playway. Do tego Selvita i pelno nieudanych `zlotych strzalow` po kilka tysiecy, ktore leza odlogiem.
  • Re: Co oprocz AAL macie jeszcze w portfelach? Autor: ~Marco [78.11.173.*]
    Ja mam BAHolding i polecam poszukać więcej info na temat tej spółki. Niebawem mogą być wzrosty, ale jak będzie naprawde to czas pokaże :)
[x]
AVIAAML -10,45% 4,20 2018-07-12 16:28:39
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.