• A tak merytorycznie to...? Autor: ~RR [46.227.108.*]
    7,5 mln rocznej sprzedazy i kapitalizacje 100 mln... za duzo? Moze ale spojrzcie na obroty lvc przy debiucie, ich wyceny wowczas i potem?
    Model biznesowy podobny zatem?
    Zakladajac ze zarzad zrobi wszystko by dostac akcje z programu motywacyjnego - ile to bedzie wowczas warte?
    Zobaczymy za 2-3 lata oby tylko tutaj byla plynnosc po kilkaset tys zl dziennie...
  • Re: A tak merytorycznie to...? Autor: ~Uuu [37.47.142.*]
    - Płynności nie będzie.
    - LVC wchodząc miał zysk.
    - Rynek LVC jest większy od rynku b24.
  • Re: A tak merytorycznie to...? Autor: ~doradcainwestycyjny [37.47.135.*]
    gram na nc bo gpw nie idzie zarabiam 50-100% dziennie kupiłem vcp hubstyle larq itd. nie obchodfzi mnie co będzie za dwa trzy lata
    ludzie tak długo nie zyja a w dłuższej perspektywie to wszyscy umrzemy chłopcze wiec o czy ty mówisz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: A tak merytorycznie to...? Autor: ~Han [83.8.146.*]
    No to b24 jest idealnym przykładem gdzie krótkoterminowo nie zarobisz a stracisz.
    Kurs się napimpowal pod debiut bo wielu ludzi chciało te spółkę mieć a nie było takiej możliwości bo nikt nie sprzedawał prywatnie tylko emisje dla inwestorów były.
    Kto miał to kupił wczoraj.
    Dziś na zimno... i w najbliższych dniach zejdzie do ceny z emisji.
  • Re: A tak merytorycznie to...? Autor: ~Han [83.8.146.*]
    za to na pewno warto grać DT bo będzie bujali +-10%
  • Re: A tak merytorycznie to...? Autor: ~RR [78.11.41.*]
    rynek LVC jest wiekszy niż b24? to ciekawostkę powiedziałeś... przecież LVC nie ma produktu dla gawiedzi tylko dla biznesu który chce rozmawiać ze swoimi klientami via chat na www - a jakoś nie wydaje mi się żeby te firmy które wydadzą kasę na to aby zatrudnić ludzi do 'rozmawiania' na chatach nie byli jednocześnie zainteresowani tym co 'internet' o nich pisze... w moje ocenie obecny rynek LVC (rozumiany jako potencjalnie zainteresowani produktem) pokrywa się z rynkiem b24....

[x]
BRAND24 3,08% 53,60 2025-10-10 15:23:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.