7,5 mln rocznej sprzedazy i kapitalizacje 100 mln... za duzo? Moze ale spojrzcie na obroty lvc przy debiucie, ich wyceny wowczas i potem?
Model biznesowy podobny zatem?
Zakladajac ze zarzad zrobi wszystko by dostac akcje z programu motywacyjnego - ile to bedzie wowczas warte?
Zobaczymy za 2-3 lata oby tylko tutaj byla plynnosc po kilkaset tys zl dziennie...
gram na nc bo gpw nie idzie zarabiam 50-100% dziennie kupiłem vcp hubstyle larq itd. nie obchodfzi mnie co będzie za dwa trzy lata ludzie tak długo nie zyja a w dłuższej perspektywie to wszyscy umrzemy chłopcze wiec o czy ty mówisz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No to b24 jest idealnym przykładem gdzie krótkoterminowo nie zarobisz a stracisz.
Kurs się napimpowal pod debiut bo wielu ludzi chciało te spółkę mieć a nie było takiej możliwości bo nikt nie sprzedawał prywatnie tylko emisje dla inwestorów były.
Kto miał to kupił wczoraj.
Dziś na zimno... i w najbliższych dniach zejdzie do ceny z emisji.
rynek LVC jest wiekszy niż b24? to ciekawostkę powiedziałeś... przecież LVC nie ma produktu dla gawiedzi tylko dla biznesu który chce rozmawiać ze swoimi klientami via chat na www - a jakoś nie wydaje mi się żeby te firmy które wydadzą kasę na to aby zatrudnić ludzi do 'rozmawiania' na chatach nie byli jednocześnie zainteresowani tym co 'internet' o nich pisze... w moje ocenie obecny rynek LVC (rozumiany jako potencjalnie zainteresowani produktem) pokrywa się z rynkiem b24....